085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Auto verkopen voor export

Wilt u uw auto om wat voor reden dan ook verkopen voor de export? Het is dan belangrijk dat u uw auto verkoopt aan een partij die weet hoe dat in zijn werk gaat. Als u uw auto verkoopt aan een onervaren partij kan het een moeizaam proces worden. De juiste formulieren moeten allemaal op de juiste wijze ingevuld worden. Vooral als er haast bij is, is het belangrijk dat het bedrijf dat uw auto koopt goed op de hoogte is van wat de export van een auto allemaal om het lijf heeft.

Vandaag Verkopen is al 25 jaar dé specialist in het opkopen van auto’s. Wij handelen de verkoop van auto’s op professionele en klantvriendelijke wijze af, tegen eerlijke, marktconforme prijzen. Vandaag Verkopen beschikt ook over alle benodigde kennis en expertise om een auto te exporteren naar het buitenland. Wanneer u uw auto voor de export verkoopt aan Vandaag Verkopen, dragen wij zorg voor het op correcte wijze afhandelen van de exportprocedure. U kunt bij ons terecht voor het volledig afhandelen van de export op een voor u zo eenvoudig mogelijke wijze.

 

Vandaag Verkopen verzorgt de export van begin tot eind

Als u contact met ons opneemt en aangeeft dat het gaat om een exportprocedure, zullen wij alles op korte termijn in gang zetten. Als u uw auto naar een van onze vestigingen brengt, dient u het volledige, meest recente kentekenbewijs mee te nemen, deel I (IA), deel II (IB) en een kopie van deel III/Overschrijvingsbewijs (II). Mocht u een kentekencard bezitten, neemt u deze dan mee. Tevens dient u alle kentekenplaten van de auto mee te nemen.

U krijgt van Vandaag Verkopen alle benodigde documenten die aangeven dat de auto geëxporteerd gaat worden en wij zorgen ervoor dat de auto uitgeschreven wordt uit het Nederlandse kentekenregister en aangemeld wordt voor uitvoer.

De rest van de uitvoerprocedure wordt ook door ons geregeld, met u voor zo min mogelijk gedoe. Vandaag Verkopen zorgt voor alle juiste papieren, zodat de auto in het land van bestemming wordt ingeschreven en ook daadwerkelijk de weg op mag. Alle zorgen rond de export worden u uit handen genomen. Dat is het voordeel van zakendoen met een ervaren partner die weet wat er komt kijken bij de export van voertuigen.

 

Meld uw auto vandaag nog aan

Dus u wilt uw auto exporteren op een voor u zo eenvoudig mogelijke wijze? Neem dan vandaag nog contact op met Vandaag Verkopen. Indien u meer informatie wenst over de exportprocedure kunt u bellen met 085 401 62 61 of het contactformulier op onze site invullen. Wij horen graag van u. Tot ziens bij Vandaag Verkopen, uw ideale partner voor het exporteren van uw auto.

Meta tag:
Wilt u uw auto verkopen voor de export? Neem dan vandaag nog contact op met Vandaag Verkopen, uw ideale partner voor het exporteren van uw auto.

automobilindustrie auto export 300x195 Auto verkopen voor export

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21