8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Auto verkopen vrijwaringsbewijs

  27-11-2014

  Hoe zit dat nou met dat vrijwaringsbewijs? Na het verkopen van een auto zou u een vrijwaringsbewijs aan moeten vragen. Waarom? Nou, omdat dit het bewijs is dat de auto niet meer van u is. Dus eventuele bekeuringen en andere aan het voertuig gerelateerde kosten kunnen dan niet meer op u verhaald worden. Het is dus heel belangrijk dat u bij het verkopen van uw auto een vrijwaringsbewijs aanvraagt.

   

  Het verkopen van uw auto levert niet direct een vrijwaringsbewijs op!

  Wanneer u uw auto gaat verkopen krijgt u niet direct een vrijwaringsbewijs in handen. Om dit bewijs te krijgen moet er eerst een paar stappen gezet worden na de verkoop van de auto. Zo moet de auto op naam gesteld worden van de nieuwe eigenaar, en moet de RDW op de hoogte gebracht worden van de verkoop van de auto. Na het verkopen van de auto en deze stappen kan het RDW een vrijwaringsbewijs uitgeven. De stappen die gezet moeten worden staan allemaal uitgelegd op de website van de RDW.

   

  Het verkopen van uw auto

  Bij het verkopen van uw auto gaat het natuurlijk niet alleen om dat vrijwaringsbewijs. Het is belangrijk om de best mogelijke prijs te krijgen voor uw auto, en dat binnen een redelijke termijn. Hierbij komt een aantal zaken naar voren. Denk hierbij aan hoe u uw auto moet presenteren, verkoopt u hem via een website dan moet u goede foto’s maken van de auto. Wanneer iemand komt kijken, zorg er dan voor dat de auto schoon is van binnen en van buiten. Een keertje door de wasstraat rijden is dan een goede investering! Daarnaast is het ook van belang dat uw auto prettig ruikt, niemand wil een auto die stinkt. Verder moet u er voor zorgen dat de auto technisch in een goede staat is.

   

  Hoe zit dat wanneer u uw auto verkoopt aan Vandaag Verkopen?

  Vandaag Verkopen is een RDW-erkend bedrijf dat al 25 jaar in de autobranche zit. Wanneer u uw auto wilt verkopen en dan ook direct een vrijwaringsbewijs in handen wilt hebben, bent u bij Vandaag Verkopen aan het goede adres. Vandaag Verkopen geeft namelijk direct een vrijwaringsbewijs uit voor uw auto. Daarnaast biedt Vandaag Verkopen ook nog eens altijd een mooie prijs voor uw auto en betalen we het geld direct na de verkoop uit.

   

  Bij Vandaag Verkopen hebt u dus direct een vrijwaringsbewijs in handen!

  Wanneer u uw auto wilt verkopen en direct een vrijwaringsbewijs in handen wilt hebben, neem dan contact op met Vandaag Verkopen. Maak hiervoor gebruik van het formulier aan de rechterkant. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op met een goed bod voor uw auto. Vandaag Verkopen regelt niet alleen de verkoop van uw auto maar ook direct een vrijwaringsbewijs. Wacht daarom niet langer en meld uw auto nu aan op onze homepagina!

  kwaliteit en service Auto verkopen vrijwaringsbewijs

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?