085 401 62 21 Direct een bod

Auto verkopen zonder kentekenbewijs

U wilt uw auto verkopen, echter zonder dat u in bezit bent van het kentekenbewijs. Het kan natuurlijk zijn dat u uw kentekenbewijs kwijt bent geraakt, want al moet u Deel IA en IB altijd bij u hebben wanneer u in de auto stapt, Deel II zal ergens veilig bewaard moeten worden en het kan zijn dat u niet meer weet waar het ligt. Deel II, ook wel bekend als het overschrijfbewijs, heeft u namelijk alleen nodig wanneer u uw auto wilt verkopen. En u kunt eigenlijk uw auto niet verkopen zonder kentekenbewijs Deel II. Dus wanneer u uw overschrijfbewijs kwijt bent en u wilt graag van uw auto af, hoe kunt u dan toch uw auto verkopen?

Welke stappen moet u zetten als u zonder kentekenbewijs een auto wilt verkopen?

Wanneer u zonder kentekenbewijs Deel II een auto wilt verkopen zult u een vervangend kentekenbewijs moeten aanvragen bij het RDW. U moet dan een aantal gegevens bij elkaar verzamelen en vervolgens contact leggen met het RDW. Dan zal het RDW een nieuw kentekenbewijs opsturen naar het adres waarop de geregistreerde eigenaar van het voertuig, volgens de gemeente, woont. Vervolgens kan u uw auto op de normale manier gaan verkopen, en zijn de twee hoofdvragen voor u natuurlijk, hoe krijg ik het meeste geld voor mijn auto en op welke termijn? Helaas is het niet gemakkelijk om zowel uw auto snel te verkopen als de hoofdprijs te krijgen. Er is gelukkig een oplossing voor u, wanneer u uw auto aanbiedt bij Vandaag Verkopen krijgt u zowel een marktconforme prijs en is uw auto heel snel verkocht. Sterker nog, u kunt het proces van het verkopen van uw auto al inzetten voordat u uw kentekenbewijs heeft ontvangen!

Uw auto zonder kentekenbewijs aanbieden bij Vandaag Verkopen

Vandaag Verkopen is een RDW-erkend bedrijf en wij kunnen u helpen bij de aanvraag van uw nieuwe kentekenbewijs. Wanneer u uw auto zonder kentekenbewijs aanmeldt op de website van Vandaag Verkopen nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. In het gesprek dat volgt zult u natuurlijk wel moeten aangeven dat u het overschrijfbewijs kwijt bent, en dan zal onze medewerker u precies vertellen hoe wij dan te werk gaan. U krijgt bij ons altijd een mooi, marktconform bod voor uw auto. En zodra de papierwinkel klaar is bij het RDW heeft u direct geld in handen, en tevens een vrijwaringsbewijs voor uw auto. U heeft dus geen omkijken meer naar de daadwerkelijke verkoop van uw auto.

Dus wilt u uw auto verkopen zonder kentekenbewijs, neem dan nu nog contact op met Vandaag Verkopen. Dit voor een snelle afhandeling en een mooie prijs voor uw auto!

7ec69dd44416c46745f6edd947b470cd 300x113 Auto verkopen zonder kentekenbewijs

Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21