8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Auto verkopen zonder keuring

  12-03-2015

  Auto verkopen zonder keuring

  Het verkopen van een auto zonder APK keuring kan een lastig verhaal zijn. Het kan wel, maar het is wel afhankelijk van waarom uw auto niet gekeurd is. Als u gewoon de APK heeft laten verlopen is het wellicht verstandig om uw auto alsnog te laten keuren, dan krijgt u waarschijnlijk een betere prijs wanneer u uw auto verkoopt. Als uw auto niet door de keuring komt zonder dat u voor veel geld dingen moet laten repareren is het natuurlijk een ander verhaal. Het is niet eenvoudig om uw auto zonder APK keuring te verkopen.

  Hoe kunt u een auto verkopen zonder apk die niet door de keuring komt?

  U kunt uw auto zonder APK keuring aanbieden bij een sloophandelaar, deze wil graag uw auto hebben en geeft er zelfs de waarde voor in schroot. Dit is natuurlijk niet het bedrag waar u op hoopte en waarschijnlijk ook veel minder dan waar u op rekende. U mag natuurlijk niet de weg op met een auto zonder keuring en het verkopen wordt dan ook lastig. De sloophandel komt deze auto wel graag ophalen, voor een “kleine” vergoeding. Zo krijgt u in eerste instantie al niet het bedrag wat u zou willen voor uw auto, maar u moet er voor gaan betalen om van uw auto af te komen. U kunt uw auto zonder keuring ook verkopen op een website, bijvoorbeeld op Marktplaats. Dat kan echter heel lang duren, want auto’s zonder APK keuring zijn niet bepaald gewilde objecten. Daar komt nog eens bij dat dit soort websites voor auto-advertenties vaak een klein bedrag vragen. Dat is natuurlijk ook niet wat u wilt.

  Uw auto zonder keuring aan Vandaag Verkopen aanbieden

  Gelukkig is er nog een manier om uw auto zonder keuring te verkopen. U kunt uw auto zonder keuring (schadeauto verkopen) aanbieden aan Vandaag Verkopen. Vul uw gegevens in op onze website en een van onze werknemers zal binnen één werkdag contact met u opnemen om verdere details met u te bespreken. Wij zullen een marktconform bod doen op uw auto, en wanneer u dit bod accepteert, dan is uw auto zonder keuring verkocht aan Vandaag Verkopen. Het voordeel van uw auto zonder keuring te verkopen aan ons is dat Vandaag Verkopen een RDW-erkend bedrijf is. Dit betekent voor u dat wanneer u uw auto aan ons verkoopt, wij u direct een RDW-vrijwaringsbewijs kunnen geven. Tevens krijgt u direct het geld op uw rekening gestort. Bedenk u dus niet en verkoop uw auto zonder keuring aan Vandaag Verkopen!

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?