085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Auto Verpanden Rotterdam

Uw auto verpanden in de regio Rotterdam?

Woont u in de regio Rotterdam en hebt u op korte termijn geld nodig? U kunt naar de bank stappen, echter betaalt u dan rente over het geleende geld en mocht u een negatieve BKR-notering hebben is het zelfs niet mogelijk. Om op korte termijn financiële middelen te verkrijgen kunt u op een gemakkelijke en eerlijke manier uw auto verpanden bij Vandaag Verkopen. Met onze vestiging in Oud-Beijerland zitten wij vlak in de buurt. Bij het verpanden ontvangt u ongeveer 50% van de marktwaarde van uw auto. Hieronder zullen wij uitleggen hoe een auto verpanden bij ons in zijn werk gaat.

Auto Verpanden Rotterdam

Werkwijze auto verpanden Rotterdam

Als u uw gegevens invult op onze website neemt een medewerker van Vandaag Verkopen contact met u op. Er volgt dan een gesprek waarin wordt uitgelegd wat de voorwaarden zijn, de marktwaarde van uw auto wordt bepaald en een terugbetaaltermijn wordt afgesproken. Als u akkoord gaat met het aanbod tekent u een overeenkomst en draagt u de auto over aan onze medewerker. Deze medewerker slaat de auto vervolgens op in een van onze klimaat geregelde, overdekte loodsen. U blijft tijdens het verpanden eigenaar van de auto en er wordt tijdens de beleenperiode niet in uw auto gereden.

U hoeft geen rente te betalen over het geleende bedrag. Enkel het geleende bedrag moet worden terug betaalt binnen de beleenperiode, plus opslagkosten. De verpand periode kan eenmalig verlengd worden. Als u voor het eind van de beleenperiode het geleende geld plus de opslagkosten terugbetaalt, rijdt u gewoon weer weg in uw eigen auto. Bent u niet in staat het geld op tijd terug te betalen na de tweede termijn, dan wordt Vandaag Verkopen eigenaar van de auto. Uw auto verpanden in Rotterdam gaat het gemakkelijkst met Vandaag Verkopen!

Vandaag Verkopen, hét adres om uw auto te verpanden in de regio Rotterdam.

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21