085 401 62 21 Direct een bod

Autorijden steeds duurder

1 miljard extra belasting

Autobestuurders betalen de afgelopen jaren steeds meer belasting en accijnzen. Nederland is inmiddels één van de duurste autolanden van Europa. Het kabinet is van plan om de autobelastingen te verhogen met maar liefst 1 miljard euro.

Negatief effect consumentenvertrouwen

De ANWB, Bovag, RAI Vereniging en de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) zeggen dat het verhogen van autobelastingen een groot negatief effect zal hebben op de werkgelegenheid en het vertrouwen van de consument.

Wanneer de belastingverhogingen in 2014 worden doorgevoerd betekent dit een nieuw dieptepunt voor de autobranche terwijl het dit jaar voor hen al één van de slechtste jaren is in de afgelopen decennia, aldus de belangenbehartigers.

auto 300x236 Autorijden steeds duurder

Snel uw auto verkopen?

Vind u het allemaal te duur worden en wilt u makkelijk en snel van uw auto af? Bij Vandaag Verkopen bent u aan het goede adres! Vandaag Verkopen koopt uw auto, truck of vrachtwagen in. Als u uw voertuig aan Vandaag Verkopen verkoopt krijgt u een scherpe, redelijke prijs en direct geld.

Regel het nu en krijgt direct geld

Neem nog vandaag contact op met Vandaag Verkopen en wie weet komen wij vandaag nog langs. U regelt de auto, u krijgt van ons snel geld en wij regelen het papierwerk. Makkelijker, betrouwbaarder en sneller kan niet!

Bron: NU

Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21