085 401 62 21 Direct een bod

Bedrijfswagen exporteren naar het buitenland

Er zijn verschillende redenen om een bedrijfswagen te exporteren naar het buitenland, bijvoorbeeld omdat u in het buitenland een betere prijs kunt krijgen voor uw bedrijfswagen. Het kan natuurlijk ook zijn dat uw bedrijf internationaal gaat en dat u een deel van het wagenpark in het buitenland wilt plaatsen. Welke reden er ook is om een bedrijfswagen te exporteren naar het buitenland, de vraag blijft natuurlijk: hoe pakt u dat nou goed aan? U wilt dat dit zo pijnloos en snel mogelijk gaat, zonder dat u stapels met documenten moet invullen. Uiteindelijk gaat het erom dat u snel de auto geëxporteerd hebt.

Een bedrijfswagen exporteren naar het buitenland, maar hoe?

Wanneer u een auto of bedrijfswagen gaat exporteren naar het buitenland, dan moet u een aantal stappen zetten. Ten eerste moet u het voertuig uitschrijven uit het Nederlandse kentekenregister. Dit moet u doen bij de RDW of een RDW-erkend bedrijf. Dan krijgt u van de RDW een uitvoerverklaring. Vervolgens moet u uitvoerkentekenplaten laten maken, met deze uitvoerkentekenplaten mag u tot 14 dagen nog rondrijden binnen Nederland. Deze platen zijn alleen bedoeld om de periode te overbruggen tussen het uitschrijven van de auto uit het kentekenregister en het uitvoeren van de auto naar het bestemmingsland. Mocht u langer dan 14 dagen binnen Nederland blijven rijden, dan staat daar een hoge boete op!

Vervolgens zult u in het bestemmingsland de procedure moeten volgen om de auto weer in het kentekenregister in te schrijven. Bijna overal moet u dan ook de auto verzekeren in het bestemmingsland. Dus een bedrijfswagen exporteren naar het buitenland is een behoorlijke klus.

Vandaag Verkopen kan u ondersteunen bij het exporteren van uw bedrijfswagen naar het buitenland

Vandaag Verkopen is een RDW-erkend bedrijf dat al ruim 25 jaar actief is in de autobranche. Wij kopen allerlei voertuigen op, van auto’s tot vrachtwagens, van tractoren tot aanhangers. Wij werken al jaren samen met GlobalCar, dit is de expert op het gebied van het exporteren van auto’s. Dus wanneer u uw bedrijfswagen wilt exporteren naar het buitenland, dan kan GlobalCar u optimaal ondersteunen. GlobalCar heeft al 25 jaar ervaring in het exporteren van voertuigen en heeft alles dus al een keer meegemaakt. Naast het proces dat in Nederland afgehandeld moet worden, kan GlobalCar u ook ondersteunen met het invoeren van de auto in het bestemmingsland. Dus voor het soepel en eenvoudig exporteren van uw bedrijfswagen naar het buitenland, neem contact op met Vandaag Verkopen of GlobalCar.

bedrijfswagen exporteren 300x203 Bedrijfswagen exporteren naar het buitenland

Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21