085 401 62 21 Direct een bod

Bedrijfswagen verkopen

Wanneer u een bedrijf hebt, is uw wagenpark natuurlijk een belangrijk deel van het gezicht van uw bedrijf. Het is dus van belang om het wagenpark up-to-date te houden. Voordat u een nieuwe bedrijfswagen kunt kopen wilt u wellicht eerst uw oude auto(‘s) verkopen. Vaak zijn bedrijfswagens helemaal toegespitst op het bedrijf. Dat wil zeggen, een kleurschema dat bij de huisstijl past, vaak een bijzondere inrichting om de juiste gereedschappen en/of materialen mee te kunnen nemen, etc. Dus u zult uw bedrijfswagen dus vaak aan een gespecialiseerd bedrijf moeten verkopen. Voor een dealer heeft deze auto niet veel verkoopwaarde, zonder eerst veel handelingen te moeten uitvoeren. Dus u krijgt waarschijnlijk niet de inruilwaarde die u wilt.

Hoe kunt u uw bedrijfswagen wel goed verkopen?

Vandaag Verkopen koopt elke auto, dus ook bedrijfsauto’s. Dus wanneer u snel uw bedrijfsauto wilt verkopen, om dan snel weer een andere te kunnen halen, bent u bij Vandaag Verkopen aan het juiste adres. Het kan zijn dat u uw bedrijfswagen gaat verkopen omdat u direct geld nodig heeft. Dan is het goed om te weten dat Vandaag Verkopen geld geeft voor uw auto, en geen inruilwaarde voor een nieuwe. U hebt dus eigenlijk alleen gemak van Vandaag Verkopen. Daarnaast is het verkopen van uw bedrijfswagen via Vandaag Verkopen een heel snel proces. U meldt uw wagen aan via de website, dan neemt een medewerker zo spoedig mogelijk contact met u op met een aantrekkelijk bod. Wanneer u dit bod accepteert is uw auto verkocht. U krijgt dan direct een vrijwaringsbewijs en het geld wordt direct overgemaakt. U bent dus in één keer klaar. Uw bedrijfswagen is verkocht en u hebt het geld op uw rekening! Dat geld kunt u mooi gebruiken voor de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen.

Vandaag Verkopen koopt ook graag uw bedrijfswagen

Vandaag Verkopen koopt allerlei typen voertuigen, van bedrijfswagens tot vrachtwagens, van auto’s tot aanhangers. Wij willen u graag ondersteunen door het proces van het verkopen van uw bedrijfswagen zo soepel mogelijk te laten lopen. U hoeft eigenlijk alleen maar contact met ons te leggen en dan komt de rest vanzelf. Omdat Vandaag Verkopen een RDW-erkend bedrijf is kunnen wij u direct een vrijwaringsbewijs geven voor uw bedrijfswagen. Dus u hoeft niets met het RDW zelf te regelen, dat doen wij voor u. Op het geld hoeft u ook niet te wachten, dat wordt direct na de verkoop overgemaakt op uw rekening.

Wilt u dus uw bedrijfswagen verkopen, neem dan contact op met Vandaag Verkopen!

Audi A4 B8 Facelift Limousine Ambiente 1.8 TFSI multitronic Eissilber 300x200 Bedrijfswagen verkopen

Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21