085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Beschadigde auto verkopen

Wat doet u als uw auto beschadigd is geraakt en u er niet meer mee de weg op kan, of als u al van plan was om deze te verkopen maar er sprake is van schade? Een schadeauto voor de deur laten staan heeft geen zin, helemaal niet als u er niet meer mee kunt rijden. Het blijft op deze manier een kostenpost. Wat doet u er dan mee? Afhankelijk van de zwaarte van de schade zijn er verschillende oplossingen. Vandaag Verkopen kan u helpen om eenvoudig uw schadeauto weg te laten halen, in sommige gevallen kunt u er zelfs nog wat aan verdienen. In ieder geval kan Vandaag Verkopen het voor u regelen dat u kosteloos van uw schadeauto af kunt komen.

Snel geregeld

Uw schadeauto verkopen is bij Vandaag Verkopen een fluitje van een cent. In veel  gevallen valt er vaak nog wat aan te verdienen ook, afhankelijk van de staat van uw auto natuurlijk. Door simpelweg het formulier in te vullen ontvangt u snel een bericht met alle mogelijkheden die wij u bieden. Niet alleen verkoopt u uw schadeauto  vandaag nog, u krijgt ook op dezelfde dag betaald. Zo verandert u een kostenpost in extra geld. Meld uw schadeauto aan en laat u verrassen.

Verkoop uw beschadigde auto bij Vandaag Verkopen

Vandaag Verkopen is dé partner in het verkopen van uw auto. Ook uw schadeauto is eenvoudig verkocht via Vandaag Verkopen. Zodra wij alle gegevens binnen hebben gaan we over tot actie. Uw schadeauto kan door ons worden opgehaald. Zoals gezegd wordt de betaling op de dag van verkoop verzorgd, maar u kunt ook gelijk een RDW-vrijwaring verwachten. Zo bent u zeker van een snelle, veilige en servicegerichte overdracht van uw schadeauto. Wacht dus niet langer met het verkopen van uw beschadigde auto, maar laat Vandaag Verkopen deze voor u omtoveren in extra geld.

schadeautoicon Beschadigde auto verkopen

 

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21