085 401 62 21 Direct een bod

Bestelbus verkopen

Bestelbus verkopen

Het kan natuurlijk zijn dat u uw bestelbus wilt verkopen, er zijn genoeg redenen om uw bestelbus weg te willen doen. Zo kan het zijn dat u gewoonweg geld nodig hebt, en daarom zult u dus een van uw bestelwagens moeten verkopen. Maar het kan ook zijn dat uw wagenpark aan vernieuwing toe is en u niet genoeg inruilwaarde krijgt voor uw oude bestelwagen. Maar hoe pakt u het verkopen van uw bestelbus het beste aan? U kunt een flyer achter het raam van de auto hangen, maar dat werkt al niet goed met personenwagens en dat zal dus helemaal niet werken met uw bestelwagen waar ook nog uw bedrukking op staat.

Hoe kunt u uw bestelbus het beste verkopen?

Omdat u niet tevreden bent met de inruilwaarde, gaat u uw bestelbus verkopen. Maar hoe pakt u dat het beste aan? Het is niet verstandig om een flyer achter het raam te hangen, maar wat is dan wel verstandig? U kunt uw bestelwagen ook te koop aanbieden in vaktijdschriften, maar ten eerste kost dit meestal geld, en vaak levert het voor u ook nog eens geen resultaten op. Als uw bestelbus al verkocht wordt, duurt dat meestal erg lang. U kunt ook uw bestelbus verkopen via het internet. Het voordeel hiervan is dat veel partijen uw bestelbus zullen zien. Maar vaak kost dit ook geld en weet u ook niet hoe lang het duurt voordat u geld op rekening heeft staan.

Verkoop uw bestelbus aan Vandaag Verkopen

Gelukkig kunt u uw bestelbus ook aan Vandaag Verkopen verkopen. Wij kopen alle soorten voertuigen, van auto’s tot vrachtwagens, van tractoren tot uw bestelwagen. Ook kopen wij schadeauto’s op, dus u kunt altijd contact met ons opnemen via het formulier op onze website, dan zal de procedure meteen beginnen. Wanneer u uw bestelbus aanbiedt aan Vandaag Verkopen, dan zal een van onze medewerkers binnen één werkdag contact met u opnemen. Dan zal Vandaag Verkopen direct een bod doen op uw bestelbus, en wanneer u dit bod accepteert dan is uw wagen verkocht. Vandaag Verkopen zal het geld voor uw bestelbus direct overmaken zodra de wagen en de juiste documenten bij ons zijn. Tevens zullen wij u direct een vrijwaringsbewijs kunnen overhandigen, omdat Vandaag Verkopen een RDW-erkend bedrijf is. U kunt alle zaken die met de RDW geregeld moeten worden direct regelen bij ons. Kies dus voor het gemak en de snelheid van Vandaag Verkopen en meld uw bestelbus direct aan!

Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21