085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Camper verkopen

U hebt een camper en bent toe aan iets nieuws. Dan zult u uw camper moeten verkopen. Er kunnen veel redenen zijn om camper te willen verkopen. Zo kan het zijn dat de huidige camper te klein is geworden of dat deze gewoon versleten is, of dat u er gewoon geen gebruik meer van maakt. Dan rijst nu alleen de vraag: “Hoe kan ik gemakkelijk mijn camper verkopen?” Gelukkig is het tegenwoordig niet moeilijk meer om een camper of ander voertuig te verkopen. Er zijn veel methodes die allemaal op een andere manier verlopen en ook een ander resultaat hebben. U kunt bijvoorbeeld een flyer achter het raam van de camper hangen, maar dan zal het verkopen van uw camper wel de nodige tijd kosten. Het duurt dan meestal lang voordat u een geïnteresseerde partij vindt die uw camper wil kopen.

Uw camper snel en gemakkelijk verkopen

Wanneer u zeker weet dat u een nieuwe camper wilt, dan kunt u uw oude camper gebruiken als inruil. U krijgt dan een korting op de nieuwe camper, afhankelijk van de waarde van uw huidige camper. Mocht u niet direct een nieuwe camper willen, dan valt deze optie natuurlijk af. U kunt ook uw camper verkopen via het internet, via websites als Marktplaats. Het probleem hiervan is dat u niet weet hoe lang het verkopen van uw camper zal gaan duren. Ook zult u de kopers van uw voertuig ergens moeten ontvangen en zullen zij waarschijnlijk proberen om af te dingen. Ook kan het lastig zijn om te bepalen wat uw camper precies waard is. U zult vast wel een idee hebben, maar de precieze waarde bepalen is lastig. Gelukkig is er een oplossing voor u: u kunt uw camper ook aanmelden bij Vandaag Verkopen. Wij kopen alle soorten voertuigen en willen dan ook graag uw camper opkopen.

Vandaag Verkopen is uw partner voor het opkopen van uw camper

Wanneer u snel en gemakkelijk uw camper wilt verkopen, bied dan uw camper aan bij Vandaag Verkopen. Vandaag Verkopen is een auto-opkoopbedrijf dat allerlei voertuigen wil opkopen, dus ongeacht of het een vrachtwagen, auto of camper betreft, Vandaag Verkopen is uw partner. Om het proces in gang te zetten hoeft u alleen maar het formulier op onze website in te vullen. Wij vragen u dan om een kenteken en wat andere informatie over het voertuig. Ook zullen wij om contactinformatie vragen, zodat wij snel contact met u op kunnen nemen. Een van onze medewerkers zal binnen één werkdag contact met u leggen om een bod uit te brengen op uw camper. Wanneer u dit bod accepteert is uw camper verkocht aan Vandaag Verkopen. U krijgt dan een mooie prijs voor uw camper en wij zorgen voor een RDW-vrijwaringsbewijs en directe uitbetaling van het geld. Op die manier bent u direct van alles af en kunt u het geld gaan uitgeven aan hetgeen u het wilt besteden. Het is praktisch onmogelijk om sneller en gemakkelijker uw caravan te verkopen. Neem daarom vandaag nog contact op met Vandaag Verkopen.

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21