8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Chevrolet werkt aan nieuwe cross-over

  16-01-2017

  De internationale automotive vakpers heeft hoge verwachtingen van de nieuwe modellen die Chevrolet deze maand zal presenteren op de prestigieuze North American International Auto Show in Detroit. Bekend werd onder meer dat Chevrolet werkt aan een nieuwe cross-over. Het automerk heeft de afgelopen maanden mondjesmaat al iets losgelaten en op internet waren autoliefhebbers lyrisch over de publicatie van spionagefoto’s uit de fabrieken van Chevrolet.
  Rond de kerstdagen stuurde Chevrolet een teaser het internet op waarop de wereld voor het eerst uit officiële bron een afbeelding kon zien van de nieuwe generatie van de klassieke Traverse. Dit model stamt uit 2009 en is een iets kleiner maar niet minder populair broertje van de Tahoe en de Suburban. Uw Chevrolet verkopen? Dit kan op vandaagverkopen.nl.

  De pluspunten van de nieuwe cross-over van Chevrolet

  Chevrolet heeft al geopenbaard dat vergeleken met gelijkwaardige auto’s van concurrerende merken de beenruimte in de derde zitrij beduidend groter is. Ook heeft de nieuwe cross-over een pluspunt op het gebied van bagageruimte, want deze is volgens de summiere informatie die tot nu toe bekend is bijna twintig procent ruimer dan de auto’s in deze klasse van middelgrote SUV’s. In totaal is er zitruimte voor maar liefst acht personen in dit nieuwe gedaante van de nieuwe Traverse, waarmee het welhaast een bus-formaat lijkt.

  Ook de motor van deze nieuwe cross-over mag er zijn, de verwachting is immers dat er opnieuw een V6 van 3,6 liter geïnstalleerd is. Wellicht wordt dit aangevuld met een opgeblazen viercilinder. Na de presentatie op de North American International Auto Show zullen we het weten. Dan zal immers de nieuwe productlijn van de Traverse, in de vorm van de Buick Enclave en de GMC Acadia aan het nieuwsgierige publiek worden voorgesteld.

  Mogelijk ook een nieuwe Chevrolet ZR1 in 2017

  Het andere type Chevrolet waar reikhalzend naar wordt uitgekeken is de ZR1. In 2014 vertelde het Amerikaanse automerk al dat deze “overtreffende trap op de Corvette” eraan zou komen, maar noemde al die tijd geen datum. De internationale autovakpers meldde echter in december dat op basis van spionagefotografie het prototype klaar staat in de fabriek. Men denkt dat de ZR1 het topmodel gaat worden boven de Z06. In elk geval geeft dit de autoliefhebber genoeg om zich op te verheugen voor de komende tijd. Nu maar hopen dat de nieuwe Chevrolets ook naar Nederland zullen worden geïmporteerd, omdat dat nog niet geheel zeker is.

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?