8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  De 2014 Audi TT.

  06-02-2014

  Er komt dit jaar weer een nieuwe Audi TT op de markt en de echte fans kunnen al lang niet meer wachten. Er lopen momenteel veel geruchten over het nieuwe model maar een aantal dingen zijn al wel bevestigd. Het nieuwe model gaat een stuk lichter worden en moet daardoor beter omgaan met de motor inhoud en een betere wegligging genieten. De enige foto’s die momenteel bekend zijn van het nieuwe model zijn helaas nog met test-camouflage.

  audi tt 004 300x200 De 2014 Audi TT.

  Van het interieur van de auto is momenteel al het meeste bekend. Het interieur is namelijk uitvoerig behandeld op de Consumer Electronic Show ( CES ) in Las Vegas. Audi CEO Rupert Stadler heeft hier allerlei informatie gegeven over wat er precies aan boord zit van de nieuwe TT. ‘The Audi Virtual Cockpit’ is de naam van het gehele nieuwe systeem wat de Audi bestuurder zal informeren over alles wat nodig is. De nieuwe display heeft een aantal verschillende modes waarin het kan functioneren. Alles is digitaal en verandert van grootte, als u bijvoorbeeld even de navigatie wat groter in beeld wil hebben is dit geen probleem. Het geheel wordt nog steeds bestuurd door een grote draaiknop met touch-functies bovenop. Audi zegt dat de nieuwe knop veel beter is in het herkennen van vinger bewegingen.

  audi tt 005 De 2014 Audi TT.

  Met de nieuwe TT wil Audi het gat tussen de TT en bijvoorbeeld de Porsche Boxster kleiner maken. Het is de bedoeling dat de nieuwe TT serieuze prestaties gaat leveren. Een van de hoofd manieren waarop ze dit willen gaan bereiken is het wegsnijden van een hele bult gewicht. Het hele chassis wordt veranderd en dit gaat ook vele kilo’s schelen aan de hand van een nieuwe, compactere staalconstructie. Ook worden er een heleboel onderdelen vervangen door aluminium onderdelen. Hand in hand met een nieuwere, krachtigere motor moet de TT een nieuwe vertegenwoordiger van de sport auto worden.

  Wilt u vast alles aan de kant zetten voor een nieuwe Audi TT? Verkoop vandaag nog uw auto aan Vandaag Verkopen!

  Bron: Auto Express

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?