085 401 62 21 Direct een bod

De handigste apps voor in de auto.

Er zijn vandaag de dag overal applicaties voor te vinden. Waarom niet voor autorijden?

266083 smartphone verkleind De handigste apps voor in de auto.

Veiliger autorijden met de app van Veilig Verkeer Nederland

Het gebruik van uw smartphone tijdens het rijden is natuurlijk niet altijd een goed idee. Zelfs voor diegenen wie gebruik maken van een handsfree set kan een moeilijk of emotioneel gesprek flink afleiden van de weg. Voor Android gebruikers is er tegenwoordig een goede oplossing gevonden. De Auto Reply app, die te downloaden is van de Google Play store, zorgt ervoor dat uw telefoon niet overgaat tijdens het rijden. De app stuurt dan automatisch een sms’je naar de beller. Er staat een standaardbericht in maar u kunt ook zelf het bericht aanpassen. Het is zelfs mogelijk de app automatisch te laten starten wanneer u sneller gaat dan 10km/u.

De Flitsgoeroe

Uiteraard is het niet de bedoeling dat u nu overal voorbij gaat racen, toch is het soms handig om te weten waar die flitsers precies staan. Er zijn al verschillende apps beschikbaar die dit netjes voor u neerzetten. Voor de iPhone heeft u Flitsmeister, voor Android gebruikers Het Verkeer. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van flitslocaties, trajectcontroles en nog veel meer infra-informatie!

Eenvoudig parkeren

Het zal u maar overkomen: U heeft snel uw auto geparkeerd in een druk centrum en bent direct de stad in gebeend zonder de straatnaam te noteren. In plaats van uren zoeken kunt u tegenwoordig gebruik maken van de apps Car Locator en Find My Car. Deze apps slaan eenvoudig en snel de locatie van uw geparkeerde auto op zodat u nooit meer hoeft te zoeken. Erg handig!

U kunt ook erg eenvoudig uw auto bij ons in een overdekte hal parkeren. Door bijvoorbeeld tijdelijk uw auto te verkopen.

Bron: Hollandwheels.nl

Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21