8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  De populairste auto’s in 2014

  15-10-2014

  Welke auto’s zijn nou eigenlijk gewild in 2014, met andere woorden, wat zijn de populairste auto’s in 2014? Goede vraag, want je wilt natuurlijk wel weten of je je auto kan verkopen als hij aan vervanging toe is. Merken zoals Audi, Ford en Volkswagen zijn al lange tijd in groten getale te zien op de weg. Niet voor niets zijn deze merken erg in trek. Dit is doordat deze auto’s erg betrouwbaar zijn en redelijk waardevast. De criteria die gesteld worden aan de aanschaf van een auto zijn vooral het verbruik en de betrouwbaarheid van de auto. Als je dan ook nog een fraai uiterlijk hebt, loop je kans een van de populairste auto’s in 2014, of straks in 2015, te worden. Merken zoals Ford, Audi en Volkswagen maken dit, uit verkoopcijfers gebleken, waar. Door steeds te innoveren en nieuwe modellen uit te brengen zorgen de fabrikanten van de populairste auto’s voor een hogere betrouwbaarheid en energiezuinige auto’s. Hierdoor kunnen de verouderde modellen erg populair worden. Doordat de consument graag een goede auto wil hebben zijn de modellen van de afgelopen vijf jaar steeds beter geworden. Occasions worden steeds moderner en beter. Zo zijn er veel auto’s te vinden met een bouwjaar tussen 2006 en 2010. Deze zijn niet zo oud en zien er nog prima up-to-date uit.

  Waarom zijn deze auto’s zo populair in 2014?

  De reden dat de populairste auto’s in 2014 zo gewild zijn is dat ze qua vormgeving en prestaties aansluiten op wat de meeste mensen zoeken in een auto. De Audi A3 heeft bijvoorbeeld een mooie motor die energiezuinig is en tegelijkertijd goede prestaties levert. Ford geeft veel om stijl, en dat is te merken aan de fraaie lijnen die te zien zijn in haar modellen. Volkswagen straalt betrouwbaarheid en zuinigheid uit. Door haar modellen uit te rusten met eco-systemen zijn deze wagens erg in trek. En dat is wat iedereen graag wil zien bij het aanschaffen van een auto: een mooie auto die goed presteert en waarmee je tegelijkertijd brandstof bespaart.

  Wat zijn de populairste auto’s in 2014?

  Volgens onafhankelijk onderzoek zijn de populairste auto’s in 2014 de Opel Astra en Audi A3. Opel heeft pas geleden bekend gemaakt dat ze haar nieuwe Astra op de markt gaat zetten. Dit betekent dat de huidige modellen de komende tijd meer zullen worden verkocht dan voorheen. Hetzelfde geldt voor de Audi A3. Ook Audi heeft recentelijk een aantal nieuwe modellen uitgebracht. Het mooie is dat als je nu de eigenaar bent van een van de huidige modellen van deze fabrikanten, je een grote kans maakt om deze snel te verkopen vanwege de groeiende populariteit van deze modellen op de occasionmarkt. Ook zijn auto’s zoals de Golf, Audi A4, Opel Vectra en Volkswagen Passat erg in trek op de tweedehandsmarkt.

  Heb je ook een van de populairste auto’s in 2014? Verkoop je auto via Vandaag Verkopen

  Wil je je auto verkopen? Vandaag Verkopen wil je daar graag bij helpen. Als je één van de populairste auto’s in 2014 hebt op dit moment kunnen wij deze snel voor je verkopen. Heb je een oudere auto, maar wil je een van de populairste auto’s in 2014 kopen? Verkoop dan je oude auto via Vandaag Verkopen. Wij zorgen voor een snelle en prettige afhandeling van de verkoop en bieden een gunstige, marktconforme prijs. Je ontvangt als verkoper direct geld en wordt waar mogelijk thuis afgezet. Een gemakkelijke manier om snel van je auto af te komen.

  Audi A4 B8 Facelift Limousine Ambiente 1.8 TFSI multitronic Eissilber 300x200 De populairste auto’s in 2014

   

   

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?