085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Defecte Auto Verkopen

Toch nog geld voor uw defecte auto? Dat kan bij Vandaag Verkopen

Is uw auto defect en staat hij voor de deur roest te verzamelen? U kunt er vanaf komen met behulp van Vandaag Verkopen. In sommige gevallen, afhankelijk van de staat van het voertuig, kunt u er nog geld voor krijgen ook. Een ander voordeel van Vandaag Verkopen is dat u er niet voor hoeft te zorgen dat uw auto bij ons terecht komt; wij komen hem bij u voor de deur ophalen. Een defecte auto verkopen kan niet overal, vul snel uw gegevens in bij Vandaag Verkopen.

Werkwijze bij een defecte auto verkopen

Als u uw gegevens invult op onze site nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Er wordt vervolgens bepaald of uw auto nog geld waard is. Bij Vandaag Verkopen krijgt u altijd een gunstige, marktconforme prijs, voor uw auto ( afhankelijk van de staat waarin de auto verkeert ). Een medewerker komt de auto bij u thuis ophalen en aangezien wij een RDW-erkend bedrijf zijn krijgt u ter plekke een RDW-vrijwaringsbewijs. De auto wordt dan eigendom van Vandaag Verkopen en u bent van alle verantwoordelijkheid en kosten zoals wegenbelasting verlost.

Een defecte auto verkopen aan Vandaag Verkopen levert u in een groot deel van de gevallen geld op. Laat uw oude, kapotte voertuig niet langer roesten op de stoep. Kijk snel bij schade auto verkopen.

Direct geld op uw rekening!

Tevens betaalt Vandaag Verkopen, wanneer uw auto nog wat waard is, u direct het geld uit. U hoeft dus niet op uw geld te wachten, wij storten het meteen op uw rekening. In het geval dat uw auto zo beschadigd is dat er niet meer aan te verdienen valt heeft u in ieder geval geen schroot meer voor uw deur staan. Dat scheelt een hoop gedoe. Wij bieden vaker dan u misschien zult denken nog geld voor defecte auto’s. Neem contact met ons op via onze website en ontdek of uw defecte auto nog geld waard is!

Vandaag nog een defecte auto verkopen! Vandaag Verkopen!

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21