085 401 62 21 Direct een bod

Direct geld voor je schadeauto

Heb je een schadeauto en zit je om direct geld te springen, dan is er een oplossing voor je. Het verkopen van een schadeauto kan heel veel werk zijn, wanneer je jou schadeauto op marktplaats of een vergelijkbare website zet, kan het heel lang duren voordat je geld ontvangt. En wanneer je de auto probeert te verkopen aan een sloophandel krijg je er vaak bijna niets voor, maar de sloophandel komt de auto wel graag ophalen, voor een zachte vergoeding natuurlijk. Oftewel bij de sloop kost het vaak geld om je schadeauto kwijt te raken. De oplossing voor direct geld voor je schadeauto te krijgen is om contact te nemen met Vandaag Verkopen.

Hoe krijg je direct geld voor je schadeauto

Het is van belang dat wanneer je direct geld wilt voor een schadeauto, dat het niet te lang duurt voordat je dan met het geld in handen staat. Dus zal je de auto vandaag nog willen verkopen, dan zal je wel direct actie moeten ondernemen. Wat zijn je opties voor het direct verkopen van je schadeauto zodat jij zo geld in handen hebt? Je kan je auto naar een sloop bedrijf brengen, dan krijg je waarschijnlijk geld in schroot en eigenlijk is dat niet wat je wilt, want er zit veel meer waarde nog in je schadeauto dan dat. Je kan je auto ook aanbieden aan Vandaag Verkopen en dan heb je vrijwel direct geld in handen. Wij nemen direct contact met je op en doen een bod op jouw schadeauto. Wanneer je dit bod accepteert heb je direct geld in handen voor jou schadeauto.

Over Vandaag Verkopen

Vandaag Verkopen is een RDW erkent bedrijf dat al 25 jaar in het vak zit. Dit betekent voor jou dat geen situatie ons onbekend is, want wij hebben alles al eens mee gemaakt. Daarnaast, omdat wij RDW erkent zijn, kunnen wij bij het opkopen van jou schadeauto ook een vrijwaring verschaffen zodat je in één keer van alle zorgen af bent. Dus wanneer jij je schadeauto aanbied krijg je van ons een mooi geld bedrag en direct een vrijwaring in handen.

Kies voor Vandaag Verkopen voor direct geld voor je schadeauto!

Door het invullen van het formulier aan de rechterkant, start je de weg tot het verkopen van jou schadeauto. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op, en zullen dan een mooi bod doen op jouw auto. Wanneer je dit bod accepteert is je schadeauto direct verkocht en sta jij met geld in handen. Dus wil je snel van je auto af,  en direct geld in handen hebben, neem dan contact op met Vandaag Verkopen!

sloopauto Direct geld voor je schadeauto

Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21