8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Een auto met schade gekocht

  08-04-2015

  Een auto met schade gekocht, wat nu?

  U hebt een nieuwe auto gekocht en nu blijkt deze schade te hebben. Wat kunt u nu het beste doen? Eerst is het verstandig om uit te zoeken hoeveel schade de auto precies heeft, dat kunt u het beste doen bij een erkend schadeherstelbedrijf. Vervolgens is het afhankelijk van of u de auto met schade hebt gekocht van een particulier of van een bedrijf. Bij een bedrijf kunt u kijken of u dit bedrijf verantwoordelijk kunt stellen voor de schade aan de auto die u bij hen gekocht heeft. Als het bedrijf u de auto verkocht heeft onder valse voorwendselen, dan moet het bedrijf de auto voor u repareren. Mocht u de auto met schade van een particulier gekocht hebben, dan kan dat helaas niet. U kunt dan de auto alsnog laten repareren. Het is echter niet verstandig om een auto te laten repareren voor een bedrag dat hoger is dan de waarde van de auto.

  Een auto met schade gekocht en de schade is hoger dan de waarde

  Wanneer de schade aan de auto die u gekocht heeft, hoger is dan de dagwaarde van de auto, dan is de auto eigenlijk total-loss. Dit betekent voor u helaas dat u echt een kat in de zak gekocht heeft. U kunt deze auto naar de sloop brengen, maar dit levert eigenlijk bijna niets op. Gelukkig kunt u deze auto nog wel verkopen, als schadeauto. Alleen aan wie kunt u dan de auto met schade die u gekocht heeft, verkopen?

  De auto met schade die u gekocht heeft weer doorverkopen

  Aan wie kunt u nou de auto met schade die u gekocht heeft weer doorverkopen? Gelukkig zijn er op het internet wel bedrijven te vinden die schadeauto’s opkopen. Alleen welk bedrijf past bij u? U wilt natuurlijk snel van uw schadeauto af, voor een eerlijke prijs. Neem daarom contact op met Vandaag Verkopen. Vandaag Verkopen is een RDW-erkend bedrijf dat al ruim 25 jaar auto’s opkoopt. Wij kopen alle auto’s, dus ook schade- en sloopauto’s. Wanneer u uw auto aanmeldt bij Vandaag Verkopen via het formulier op onze website, dan zal een van onze medewerkers zo snel mogelijk, meestal binnen één werkdag, contact met u opnemen. In dit gesprek zullen wij het over uw auto en uw mogelijkheden hebben. Tevens volgt er direct een bod op uw auto. Wanneer u dit bod accepteert is uw auto verkocht. U heeft dan direct geld voor de auto met schade die u gekocht heeft. U ontvangt bij de verkoop van uw auto ook direct een RDW-vrijwaringsbewijs. U bent dus in één keer van alles af. Bedenk u daarom niet, wanneer u een auto met schade gekocht heeft, verkoop hem dan aan Vandaag Verkopen!

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?