085 401 62 21 Direct een bod

Een Dacia voor een paar duizend euro

Een spiksplinternieuwe auto voor maar een paar duizend euro, dat kan dankzij de laatste modellen van Dacia. Op dit moment is het de Sandero die bestuurders de kans geeft om voor een paar duizend euro rond te laten rijden in een nieuwe auto. Echter komen er al berichten binnen dat er een nieuw model op de markt komt dat qua prijs lager ligt dan de Sandero. Betekent dit dan dat er bezuinigd wordt op kwaliteit? Nee, Dacia maakt gebruik van de bestaande basis van de uit de markt vertrekkende Twingo. Dankzij deze slimme keuze kan Dacia goedkoop verder produceren op de oude basis van de Renault Twingo.

Een goedkope Dacia door effectieve productie

Een andere methodiek die Dacia hanteert om de prijs zo laag mogelijk te houden is de plek van fabricage. Dacia plant om gebruik te maken van de Lada fabriek in Togliatti, Rusland. Niet alleen beschikt deze fabriek over voldoende capaciteit, het helpt Dacia om de kosten te drukken. Dat deze goedkopere modellen niet in alles mee kunnen komen met de middenklasse, denk aan ruimte en afwerking, is voor de hand liggend. Dit betekent echter niet dat er geen ruimte is voor auto’s in deze prijsklasse. In Engeland is Dacia het snelst groeiende merk ooit, een teken aan de wand dat er vraag is naar auto’s in dit segment.

dacia Een Dacia voor een paar duizend euro

Dacia Verkopen

Uw Dacia vandaag verkopen! Als u uw Dacia snel wilt verkopen voor een goede prijs en fan bent van snelle afhandeling, dan bent u bij Vandaag Verkopen aan het juiste adres. Vandaag Verkopen beschikt over de ervaring en middelen om uw Dacia niet alleen Vandaag nog over te nemen, maar kan u ook een eerlijke en marktconforme prijs bieden.

Daarnaast staat service hoog bij ons in het vaandel. Uw Dacia is eenvoudig aan te melden op onze website en na aanmelding ontvangt u snel een passend bod. Bij de verkoop krijgt u gelijk van ons een RDW vrijwaringbewijs, zodat u zeker weet dat de verkoop is afgehandeld en de verantwoordelijkheid van de Dacia niet langer bij u ligt. De uitbetaling gebeurt natuurlijk op de dag van verkoop.

Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21