8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Een facelift voor de Toyota Yaris

  23-04-2014

  Nadat een paar maand geleden de gloednieuwe Toyota Aygo werd gepresenteerd moet nu ook de populaire Toyota Yaris geloven aan een geheel nieuwe look. Het design van de kersverse Yaris heeft wel wat weg van het ontwerp wat aan de Aygo is meegegeven. De iconische ‘X’ op de neus van de Aygo

  Naast het exterieur heeft ook het interieur een flinke upgrade ontvangen. Een strakker design met betere en modernere apparatuur aan boord moet zorgen voor een comfortabele rij ervaring. De achterkant van het nieuwe model heeft ook invloeden van de nieuwe Aygo. Nieuw vormgegeven achterlampen met LED patronen en een strakkere achterbumper met een nieuwe uitsnede voor het nummerbord.

  Bekijk hier een promo film van Toyota met betrekking tot het nieuwe Yaris design;

  Het model staat naar verwachting deze zomer in de Toyota showrooms. De nieuwe Yaris zal te koop zijn met een 1.0 of 1.33 liter benzine motor, 1.4 liter diesel motor of een full-hybrid met elektrische motor en 1.5 liter benzine motor. Daarnaast zijn er ook aanpassingen gedaan aan de vering en aandrijf as voor een verbetering in besturing en rij comfort.

  toyota yaris hsd concept 2011 exterior tme 001 prev tcm304 1041388 Een facelift voor de Toyota Yaris

  Toyota verkopen

  Voor het aanschaffen van een nieuwe auto of het verkopen van uw oude auto kunnen ontelbaar veel redenen zijn. Of u nu even krap bij kas zit en wel zonder auto kan of gewoon graag wat geld op de rekening ontvangt om een leuke nieuwe auto uit te zoeken, het maakt niks uit. Vandaag Verkopen koopt alle Toyota modellen voor een eerlijke, marktconforme prijs.

  Vandaag Verkopen is al ruim 25 jaar een grote speler op het gebied van auto inkoop. Onze vele jaren in de markt hebben duizenden tevreden klanten opgeleverd en wij tellen elke dag verder!

  Bron: Auto Express.co

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?