8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Een helpende hand voor Leo Maal.

  10-01-2014

  De ernstig zieke Hoeksche Waarder ontving gisteren de sleutels van het (40 kilometer p/u) karretje in zijn handen. “Hij rijdt prima!”, riep de dolgelukkige Maal na het eerste ritje. Leo Maal is COPD-patiënt en kreeg vijf jaar geleden te horen dat hij de vijftig niet meer zou halen. “Inmiddels ben ik al 52 jaar maar ik heb nog geen zin om achter de geraniums te gaan zitten.” Hij reed tot voor kort rond op een scooter, maar dat ging de laatste tijd jammergenoeg met vallen en opstaan. “Het laatste jaar ben ik zeven keer gevallen omdat ik bij een rood verkeerslicht mijn been niet meer op tijd op de grond kon zetten.”

  Leo Een helpende hand voor Leo Maal.

  De gemeente Korrendijk wilde Maal wel een scootmobiel verstrekken en de taxiritten naar het ziekenhuis vergoeden maar dat zag de Hoeksche Waarder niet zitten. “Met een scootmobiel kan je alleen maar naar de supermarkt.” Zelf een brommobiel kopen zit er gezien zijn troebele financiële status niet in. Vandaar dat wij bij Vandaag Verkopen dachten dat met ons gigantische wagenpark vast wel iets hadden staan waar de beste man gebruik van kon maken. We hebben hem de brommobiel in bruikleen gedaan.

  Ondertussen is Leo Maal al druk bezig met het uitzoeken van de nodige bestemmingen die nog een bezoekje verdienen nu hij weer volop mobiel is. “Ik ga in elk geval naar Zoetermeer en Leiden en ook voor de vele bezoekjes aan het ziekenhuis is dit een ideaal vervoersmiddel. Hopelijk mag ik er nog lang van genieten.”

  Dat hopen wij ook Leo!

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?