8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Gadgets voor de auto

  11-08-2015

  Ook al heb je niet de beschikking over een nieuwe auto, en is je auto niet al te luxe uitgevoerd, heb je nog steeds de mogelijkheid om je auto te ‘pimpen’ met de meest handige en leuke gadgets. Nu meer dan ooit heb je de keuze uit een zeer breed aanbod aan verschillende zaken, variërend van vermakelijk, uniek tot praktisch en alles daar tussenin.

  Geef je auto bijvoorbeeld persoonlijkheid, een vrouwelijke dan wel, met behulp van wimpers voor de koplampen. Deze wimpers zijn over het algemeen geschikt voor ronde koplampen en zijn al verkrijgbaar voor een euro of 4. Toch heb je veel meer mogelijkheden om je auto persoonlijkheid te geven. Op verscheidene websites worden bijvoorbeeld de nodige led-strips aangeboden. Deze lampjes zijn onder andere aan de koplampen te bevestigen en zijn leverbaar in een brede verscheidenheid.

  Wie rookt er nog?

  De meeste auto’s hebben nog steeds een ingebouwde aansteker in het dashboard. Ook al zijn er steeds minder mensen die roken, toch heeft deze nog steeds een nut. Men zegt wel eens dat het gebruik van smartphones het roken heeft vervangen. En ook al is het zeer af te raden om je mobieltje te gebruiken tijdens het rijden, je kunt deze middels het aansluitpunt van de aansteker wel opladen. Dit is helemaal handig als je je telefoon gebruikt als navigator. Deze opladers zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen en geschikt voor verschillende apparaten.

  De zon kan een gevaar betekenen tijdens het rijden, om overduidelijke redenen. Een zonnebril is de oplossing, maar dat je deze wel eens vergeet is een gegeven. De oplossing: een extra zonnebril die altijd in de auto ligt. Vanaf ongeveer 8 euro kan je er al één aanschaffen, die ook nog eens gepolariseerd is. Meer dan voldoende keuze dus, van de meest verschillende zaken. Interessant is dat je ook de keuze hebt om een soort van klep aan te schaffen die te bevestigen is aan de zonnekleppen. Zo heb je altijd bescherming voor een teveel aan zon in je auto.

  K.I.T.T.

  Mensen die de jaren 80 nog kunnen herinneren dragen naar alle waarschijnlijkheid de series van die tijd een warm hart toe. En wie kent de serie Knight Rider niet? Je moet er voor zoeken op het internet, maar je hebt tegenwoordig de mogelijkheid om je auto tegen je te laten praten in de stem van K.I.T.T.

  Deze USB-charger kan je aansluiten op je aanstekerconnectie en deze heeft het uiterlijk van de module van de alom bekende auto. Ja, de lampjes bewegen met de stem. Er zijn 11 verschillende iconische uitspraken en ben je het geklets zat, dan is deze gewoon te gebruik om je apparaten op te laden.

  Kortom, genoeg keuze om je auto flink op te pimpen.

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?