8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Geld voor je sloopauto

  17-09-2014

  Ben je terecht gekomen in een ongeluk(je) of is je auto simpelweg versleten? Als je voertuig wordt afgeschreven als sloopauto dan lijkt het onwaarschijnlijk dat deze nog geld waard is. Sterker nog, je zou denken dat er nog kosten aan zitten. Tenslotte kun je niet meer rijden in een sloopauto en deze moet toch echt naar de sloop gebracht worden. Maar hoe zit het dan met het nog te gebruiken materiaal? Ook een sloopauto kent een monetaire waarde, dit in oud ijzer en andere materialen die geschikt zijn voor het recycle proces.

  Geld voor je sloopauto kan dus best mogelijk zijn. Hoeveel je nog kunt krijgen voor je sloopauto is onderhevig aan verschillende factoren.

  Geld voor je sloopauto, is dat mogelijk?

  Misschien denk je, hoe kan een afgeschreven auto nog geld waard zijn? Het is niet alleen het oud ijzer dat nog gebruikt kan worden. Je sloopauto kent veel meer waardevolle materialen dan alleen oud ijzer. De bedrading en het motorblok bijvoorbeeld bestaat uit kostbare metalen die nog goed gebruikt kunnen worden. Daarnaast is het goed mogelijk dat de auto nog steeds bruikbare onderdelen kent. Onderdelen die, als ze geen waarde in Europa kennen, vaak geëxporteerd worden naar Afrika en Azië. Geld voor je sloopauto is dus geen onrealistische gedachte.

  Hoeveel je sloopauto dan nog waard is, is onder andere afhankelijk van hoe oud deze is en hoeveel bruikbare onderdelen er nog inzitten. Zaken als bijvoorbeeld het gewicht(oud ijzer) tellen natuurlijk ook mee. Ook belangrijk zijn de kosten die gemaakt moeten worden om de auto naar de sloop te brengen. Hoeveel geld je voor je sloopauto kunt krijgen is dus afhankelijk van een zeer breed spectrum aan mogelijkheden. Niet iets waar de gemiddelde persoon verstand van heeft, hoe kunt u dan toch verzekerd zijn van de beste prijs en service?

  Kies voor een RDW-erkend bedrijf, kies voor Vandaag Verkopen

  Vandaag Verkopen kan je helpen in de verkoop van je sloopauto. Een bedrijf dat de waarde van je sloopauto onderkent. Met meer dan 25 jaar ervaring is Vandaag Verkopen een bedrijf dat zich middels ervaring, kennis en expertise zich weet te onderscheiden van de concurrentie. Natuurlijk met een RDW-erkening.

  Verkoop de auto vandaag en krijg geld voor je sloopauto

  Geld voor je sloopauto is iets wat gerealiseerd kan worden door Vandaag Verkopen, maar zij bieden meer. Zo wordt de sloopauto kosteloos opgehaald. Dat is dus een kostenpost die u niet hoeft te betalen en de te behalen winst direct vergroot. Daarnaast is de naam Vandaag Verkopen niet zomaar de gehele afhandeling inclusief betaling geschied binnen 24 uur.

  Wacht dus niet langer en ontvang vandaag nog geld voor je sloopauto bij Vandaag Verkopen.

  kwaliteit en service Geld voor je sloopauto

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?