085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Hoe kom ik van mijn auto af?

Uw auto snel kwijtraken en voor een goede prijs?

Hoe kom ik van mijn auto af? Er zijn allerlei autosites waar u uw auto aan een particulier kunt verkopen. Via dit soort websites kan het weken duren tot u een acceptabel bod krijgt en soms verloopt de afhandeling erg moeizaam. Het kan ook makkelijker! Vandaag Verkopen heeft al 25 jaar ervaring met het kopen van auto’s.

De naam Vandaag Verkopen zegt het al, afhankelijk van het tijdstip kan de verkoop vandaag nog geregeld zijn. Onze snelheid betekent echter niet dat u een slechte prijs krijgt voor uw auto; integendeel. Wij zijn er trots op dat onze klanten altijd een gunstige, marktconforme prijs ontvangen voor hun voertuig.

Vandaag Verkopen: een goede prijs, snelle en gemakkelijke afhandeling

Als u uw persoonsgegevens en de gegevens van uw auto invult op onze site, nemen wij direct contact met u op met een aantrekkelijk aanbod. Een van de voordelen van Vandaag Verkopen is dat wij, als u akkoord gaat met het aanbod, uw auto bij u thuis kunnen ophalen. U hoeft hem niet naar onze loods toe te rijden. Als de medewerker van Vandaag Verkopen uw auto ophaalt, krijgt u meteen een RDW-vrijwaringsbewijs. Op deze manier is Vandaag Verkopen de eigenaar van de auto zodra hij uw stoep verlaat. Hoe kom ik van mijn auto af? Zo dus!

Het eigendom van de auto wordt dan overgedragen aan Vandaag Verkopen en u bent van alle verantwoordelijkheden af. U krijgt bij de verkoop ook direct het geld, daar hoeft u niet op te wachten. Zodra de deal rond is wordt namelijk meteen een overboeking naar uw rekening gemaakt.

Hoe kom ik van mijn auto af?

Neem vandaag nog contact op met Vandaag Verkopen om razendsnel van uw auto af te raken! Onze goede prijs en goed ontvangen service maken het bijna té eenvoudig om uw auto te verkopen. Mocht u nog niet overtuigd zijn dan kunt u tussen onze referenties kijken om te zien wat voorgaande klanten van onze werkwijze vonden.

Tot ziens bij Vandaag Verkopen!

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21