085 401 62 21 Direct een bod

Ijs op je voorruit

Ook al worden onze winters steeds warmer door de veranderingen in het klimaat, er bestaat onheil dat elke winter en eventueel herfst weer terugkomt: weersomstandigheden die ons autoplezier bederven! Denk hierbij aan een motor die niet wil starten, dichte mistflarden die je elk zicht ontnemen of ijs op je voor- of achterruit.

Dit laatstgenoemde euvel daar willen we het over hebben in dit blog. Want nu de winter is begonnen, is het weer in aankomst: ijs op je voorruit. En wat is het irritant, ijsbloemen op je ruit. Maar helaas: het moet eraf, voor je eigen en andermans veiligheid. Je krabt je een ongeluk op zo’n koude ochtend, vaak terwijl het echte ochtendlicht nog niet zijn intrede heeft gedaan en je de slaap nog uit je ogen wrijft, want door dat krabben van ijs op de ramen moet je natuurlijk ook nog eens een keer eerder je warme bed uit. Niemands favoriete ochtendklusjes, zullen we maar zeggen.

Een garage is handig in de winter

Automobilisten die geluk hebben kunnen hun auto in een garage stallen en hebben daardoor ‘schone’ ruiten, maar niet iedereen is helaas in het bezit van een garage. Voor alle mensen die vroeg in de ochtend wat langer willen uitslapen, en dat zijn er ongetwijfeld velen, hebben wij hier een supertip voor je die je op de koude winterdag veel hoofdbrekens zal besparen!

Je kunt dat irritante ijskrabben namelijk helemaal vergeten. Er bestaat namelijk een handige, weinig tijdrovende truc die ijzel en ijs op de ramen van je bolide heel snel en eenvoudig ongedaan maakt! Het scheelt je ijskoude handen en draagt hij aan een beter ochtendhumeur in de koude winterochtenden. En deel deze tip ook even met je familie, je vrienden en iedereen die je kent, want iedereen die auto rijdt heeft wat aan deze info!

Een ‘grootmoeders tip’ voor de auto

Het is heel simpel; een kind kan de was doen. Wat je moet doen is als volgt: je vult een spuitfles met twee-derde deel alcohol, pure onverdunde alcohol die je bij de drogist kunt halen. Als je dit hebt gedaan voeg je daaraan toe een-derde deel water en dan nog één eetlepel afwas middel. Als je deze bestanddelen bij elkaar hebt samen gevoegd dan spray je dit direct op je ruiten en het vermaledijde ijs verdwijnt binnen enkele seconden als sneeuw voor de zon! Een echte ‘grootmoeders tip’ voor de auto!

Het is ons inziens een prettiger middel dan de andere opties om bevriezing van je autoruiten tegen te gaan, zoals voorruitfolie of een anti-ijsdeken. Bovendien hebben die als nadeel dat ze kunnen loswaaien, zeker bij onvoldoende verzwaring.

IJs Krabben is vanaf nu verleden tijd!

Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21