8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  In en verkoop auto

  02-07-2014

  Heb je een oude auto die je kwijt wilt tegen een gunstig geldbedrag? Een goede prijs krijgen voor je auto kan nog aardig wat zoekwerk opleveren. De meeste aanbieders die je auto direct van je willen kopen, zitten vaak laag met de prijs die ze ervoor willen bieden. Ze weten dan dat iemand snel van zijn of haar auto af wil en gaan daardoor laag zitten met de prijs, omdat ze weten dat er haast bij is.

  Je kunt ook je oude auto verkopen aan een particulier of een garage. Er zijn bijvoorbeeld verschillende sites waarop je je auto kunt aanbieden. Uiteindelijk is dan mogelijk om een betere prijs voor je auto te krijgen, maar daar kan wel wat tijd overheen gaan. Vaak moet er met particulieren onderhandeld worden over de prijs, verloopt de afhandeling moeizaam en moet je enige tijd wachten op je geld, om van het risico om opgelicht te worden nog maar te zwijgen.

  Aan een garage of dealer verkopen kan ook, maar bij een oudere auto loop je kans te horen te krijgen dat de auto onder de motorkap in slechte staat verkeert en niet meer zoveel waard is. Het is sowieso slim om voor je de auto in de verkoop zet, eventuele mankementen te verhelpen en de auto goed schoon te maken. Als de APK van de auto nog wat langer geldig is kan dat ook schelen in de prijs die je ervoor krijgt. Een onderhoudsbeurt laten uitvoeren, zodat de koper weet dat de auto in goede staat verkeert, is ook aan te raden. Ondanks deze tips kan het een heel gedoe zijn om een goede prijs voor je auto te krijgen.

  Er is echter een partij die je auto direct van je wil kopen en die toch een eerlijke, marktconforme prijs wil betalen voor je auto. Deze partij heet Vandaag Verkopen en is al 25 jaar actief in de autohandel branche.

   

  Vandaag Verkopen: snel, gemakkelijk en toch een gunstige prijs

  Als je je auto aanmeldt op onze site, krijg je op zeer korte termijn een aantrekkelijk en marktconform bod. Wel is het belangrijk eventuele mankementen tijdens het aanmelden te vermelden, dat voorkomt teleurstellingen in een later stadium.

  Wanneer je de auto naar een van onze vestigingen toebrengt (vaak kan dat dezelfde dag al), wordt de verkoop in één keer afgehandeld. Vandaag Verkopen is een RDW-erkend bedrijf, dat betekent dat je een RDW-vrijwaringsbewijs van ons krijgt. Dit document geeft aan dat jij niet langer eigenaar van de auto bent en er niet meer voor verantwoordelijk of aansprakelijk kunt worden gesteld.

  Naast een snelle verkoop biedt Vandaag Verkopen ook directe betaling. Direct na de verkoop maken wij het geld over op je bank- of girorekening, vaak staat het er dezelfde dag al op. Vandaag Verkopen biedt dus directe vrijwaring en betaling en verder geen ingewikkelde procedures of een hoop papierwerk. Het unieke van Vandaag Verkopen is dat wij je, ondanks die snelheid en dat gemak, toch de prijs betalen die je auto echt waard is.

   

  Meld je auto vandaag nog aan

  Wil je weten wat jouw auto nog waard is en verzekerd zijn van een snelle  en professionele afhandeling van de verkoop zonder overbodig gedoe en zonder te hoeven wachten op je geld? Meld je auto dan vandaag nog aan op onze website. Tot ziens bij Vandaag Verkopen! U kunt ook altijd met ons bellen op 085 401 62 61 of ons contactformulier invullen als u meer informatie wenst. Tot ziens bij Vandaag Verkopen!

  car sale img 300x199 In en verkoop auto

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?