085 401 62 21 Direct een bod

Mijn auto exporteren

Wilt u uw auto exporteren naar het buitenland? Sommige auto’s brengen op de buitenlandse markt meer op dan in Nederland. Misschien hebt u zelfs al een koper gevonden in een ander land. Wat de reden ook mag zijn voor uw wens om uw auto te exporteren, de export van een auto kan heel wat om het lijf hebben. De auto moet in Nederland uitgeschreven worden uit het kentekenregister en aangemerkt worden voor de export. In het land van bestemming dient de auto ook over de juiste papieren te beschikken om daar de weg op te mogen. U kunt dat allemaal zelf regelen, maar u kunt beter met een ervaren partner in zee gaan die precies weet wat er komt kijken bij de export van een auto. Die partner kan u een hoop zorgen en geregel uit handen nemen. Het resultaat is dat uw auto straks met alle benodigde papieren op buitenlandse wegen rondrijdt, met zo min mogelijk gedoe voor u.

Vandaag Verkopen is sinds 1989 actief in de autohandel. Wij kopen auto’s op tegen marktconforme prijzen en bieden de klant een snelle en gemakkelijke verkoop, zonder ingewikkelde procedures en stapels papierwerk. Naast het opkopen van auto’s die wij vervolgens weer op de binnenlandse markt verkopen, faciliteert Vandaag Verkopen ook de export van auto’s met haar partner GlobalCar. Zij weten precies wat de export van auto’s om het lijf heeft en kunnen het exportproces van begin tot eind voor u verzorgen.

Neem de juiste documenten mee

Bij de export van uw auto hebben wij uw kentekencard of alle delen van het papieren kentekenbewijs nodig, evenals alle kentekenplaten van uw auto. GlobalCar schrijft de auto vervolgens uit uit het Nederlandse kentekenregister en meldt hem aan voor uitvoer. Mocht u nog de weg op moeten met uw auto, dan kunt u een uitvoerkentekenbewijs en uitvoerkentekenplaten van ons krijgen. Dit kan voor een periode van maximaal 14 dagen. Let erop dat uw auto voor die periode nog wel verzekerd moet zijn en dat de APK nog geldig moet zijn.

GlobalCar regelt ook de juiste papieren voor het land van bestemming, zodat de auto daar de openbare weg op mag. GlobalCar neemt u alle zorgen rond de export uit handen.

Uw auto exporteren? GlobalCar regelt het van begin tot eind

Dus wilt u uw auto exporteren? Bespaar uzelf een hoop geregel en kies voor GlobalCar, de specialist in het exporteren van auto’s. Als u contact met ze opneemt kunnen zij u meer vertellen over onze werkwijze aangaande het exportproces. Tot ziens bij GlobalCar, de ervaren partner die u alle zorgen rondom de export uit handen neemt.

m1nxgkaaww6p wd1280 300x168 Mijn auto exporteren

 

Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21