8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Mijn auto naar de sloop

  18-08-2014

  Ongelukje gehad of is uw auto simpelweg versleten? Elke auto bereikt het moment dat deze simpel weg niet langer geschikt is om in te rijden. Wat de reden ook is, u blijft altijd achter met de vraag: wat nu? U zou denken dat een auto die rijp is voor de sloop geen enkele waarde meer heeft. “Mijn auto naar de sloop” is dan de eerste gedachte die bij veel mensen opkomt.

  Maar dit is niet de enige oplossing voor uw sloopauto. Afhankelijk van de schade en het model van de auto is er vaak een nog veel betere oplossing.

  Mijn auto naar de sloop brengen

  Een auto naar de sloop brengen kan noodzakelijk zijn als deze verwijderd moet worden. Echter is dit vaak verre van ideaal. Het kan al een klus zijn om uw auto op de sloop te krijgen. Natuurlijk kan een sloophandelaar deze voor u verslepen, maar hier zitten natuurlijk wel kosten aan verbonden. Uw auto naar de sloop is financieel verre van ideaal. De meeste schroothandelaren bieden u niks of erg weinig voor uw schadeauto.

  Dit is, als er voor u geen kosten aan verbonden zijn, bijvoorbeeld die sleepkosten. Zoals gezegd; een auto naar de sloop kan noodzakelijk zijn, maar dit betekent niet dat het de enige oplossing is.

  Bij Vandaag  Verkopen kan uw sloopauto nog geld waard zijn.

  Vandaag Verkopen richt zich op een snelle en service gerichte oplossing voor mensen die hun auto naar de sloop moeten brengen. Natuurlijk kunt u ook terecht voor andere zaken die gerelateerd zijn aan motorverkeer bij Vandaag Verkopen, zoals bijvoorbeeld het verkopen van vrachtauto’s of het verpanden daarvan. Ook als het aankomt op schadeauto’s kan Vandaag Verkopen dé oplossing bieden.

  U kunt de auto simpelweg aanmelden middels het formulier op de website en Vandaag Verkopen regelt de rest. In vele gevallen kan uw schadeauto zelfs nog een leuke som geld waard zijn.

  Waarom Vandaag Verkopen

  Vandaag Verkopen is het bedrijf om zeer snel uw auto te verkopen, dus ook uw sloopauto. U krijgt gelijk een RDW-vrijwaring en het te betalen bedrag ontvangt u binnen 24 uur van de verkoop op uw rekening.

  Mijn auto naar de sloop brengen is niet nodig, via Vandaag Verkopen kunt u vandaag nog uw sloopauto verkopen.

  sloopauto ophalen Mijn auto naar de sloop

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?