085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Per direct auto verkopen

Wilt u uw auto per direct verkopen? Dan is verkoop aan een particulier niet zo’n slim idee. Het kan een tijd duren voor u een koper hebt gevonden die u een goede prijs voor uw auto wil betalen en dan volgt er nog een afhandeling die enige tijd in beslag kan nemen. Ook is er kans dat de koper niet direct betaalt, wat niet handig is bij het per direct auto verkopen. Verkopen aan een garage, tweedehands autodealer of een online opkoper is dan een betere optie. Zij doen direct een bod waar u wel of niet akkoord mee kunt gaan en bij een betrouwbare, professionele partij kan de verkoopprocedure snel doorlopen worden en wordt u direct betaald. Helaas is niet elke tweedehands autohandelaar even betrouwbaar. Tevens kleeft er het nadeel aan dat dergelijke partijen vaak een minder goede prijs voor uw auto willen betalen. Gelukkig heeft u de optie om uw auto te verkopen aan Vandaag Verkopen, een betrouwbare partij die al meer dan 25 jaar actief is in de autohandel. Bij Vandaag Verkopen kunt u uw auto per direct verkopen en er toch een eerlijke, marktconforme prijs voor krijgen.

Per direct auto verkopen tegen een goede prijs via Vandaag Verkopen

Wilt u graag per direct auto verkopen dan is Vandaag Verkopen uw professionele partner. De verkoop van uw auto kunt u bij ons snel en gemakkelijk afhandelen. U kunt uw auto aanmelden op onze site. Mochten er gebreken zijn aan de auto, vermeld deze dan tijdens het aanmelden, om te voorkomen dat u later voor teleurstellingen komt te staan. Na de aanmelding neemt Vandaag Verkopen op zeer korte termijn contact met u op en doen wij u een aantrekkelijk, marktconform bod. Als u met het bod akkoord gaat, kunt u uw auto naar een van onze vestigingen brengen. Eén bezoekje aan onze vestiging is voldoende, en u kunt per direct auto verkopen tegen een goede prijs. Vandaag Verkopen is RDW-erkend en geeft u bij de verkoop direct een RDW-vrijwaringsbewijs, dat aangeeft dat u niet langer eigenaar bent van de auto en er ook niet meer verantwoordelijk of aansprakelijk voor gehouden kunt worden. Na uw auto ingeleverd te hebben kunt u desgewenst naar het dichtstbijzijnde NS-station worden gebracht, of naar uw eigen huis, mocht u dicht bij de vestiging in de buurt wonen. Vandaag Verkopen biedt directe verkoop. Afhankelijk van het tijdstip kan na de aanmelding kunt u uw auto per direct verkopen. Wij bieden tevens directe betaling; direct na de verkoop wordt het geld op uw bank- of girorekening gestort. Over het algemeen, afhankelijk van uw bank, staat het er dezelfde dag al op.

Meld uw auto vandaag nog aan en u kunt per direct uw auto verkopen

Wilt u per direct auto verkopen, en toch een goede prijs ontvangen voor uw auto? Meld uw auto vandaag nog aan bij Vandaag Verkopen; de professionele partij die u zowel een snelle, gemakkelijke verkoop als een gunstige prijs biedt. Wij horen graag van u!  autoverkopenicon Per direct auto verkopen

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21