8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Schadeauto herkennen

  15-04-2015

  U hebt een auto met schade, in meer of mindere mate, en u wilt van deze schadeauto af. Nu weet u ook dat een schadeauto in de verkoop minder opbrengt dan een auto die helemaal in orde is. Maar wanneer wordt een auto als schadeauto beschouwd? Is dat al bij een enkel krasje in de lak of een klein deukje in de bumper, of moet er meer aan de hand zijn? Met andere woorden, hoe kunt u een schadeauto herkennen?

  Een schadeauto herkennen is belangrijk voor de prijs die u voor uw auto krijgt

  Wanneer u een auto in de verkoop wilt zetten, is het belangrijk om te herkennen of het een schadeauto betreft. Wanneer de koper eerst allerlei dingen moet repareren voordat hij of zij met de auto de weg op kan, kunt u uw auto als een schadeauto herkennen. Dit kan het geval zijn wanneer u een botsing hebt gehad en een flinke deuk in uw auto hebt, of als sommige systemen niet meer goed werken. Wanneer de koper de auto ook als een schadeauto zal herkennen, krijgt u er waarschijnlijk een lager bedrag voor.

  Met mindere schade die niet per se gerepareerd hoeft te worden, zoals een klein krasje, hoeft u uw auto misschien niet als schadeauto te herkennen. In een ouder model auto die niet zoveel meer waard is, is een krasje ook van minder belang. Bij een auto die echter wat nieuwer is kan een kras wel lelijk staan en ook dan zal de koper misschien met de prijs omlaag willen.

  U kunt de schade ook eerst zelf laten repareren, alvorens de auto in de verkoop te doen. Uw auto is dan niet meer te herkennen als schadeauto. Of dit op financieel gebied lonend is, hangt af van de situatie, hier valt moeilijk een algemene uitspraak over te doen. U kunt bij een garagebedrijf navraag doen over wat de reparatiekosten zijn, dan kunt u vervolgens beslissen of het de moeite waard is.

  Vandaag Verkopen koopt ook auto’s die we als schadeauto kunnen herkennen

  Ook als u uw auto als schadeauto moet herkennen, is er een mogelijkheid om een goede prijs voor uw auto te krijgen. Uw auto kunt u namelijk verkopen aan Vandaag Verkopen. Wij gaan uit van nog wel goed is aan de auto, ook als die als schadeauto te herkennen valt. U kunt uw auto aanmelden op onze site, dan krijgt u van ons een bod. Dit bod is gebaseerd op het type auto en op de aanwezige schade. Het is dan wel belangrijk dat u ons alle schade goed meldt. Wanneer u het bod accepteert, kunt u uw auto, die te herkennen is als schadeauto, naar ons toe brengen. Wanneer u de schade juist gemeld heeft, krijgt u het afgesproken bedrag. Is er meer schade dan gemeld, dan kan het uiteindelijke bedrag lager uitvallen, vandaar ons advies om de schade goed te omschrijven.

  Vandaag Verkopen is een RDW-erkend auto-opkoopbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. De verkoop van uw auto, ook als die te herkennen is als schadeauto, wordt bij ons goed, gemakkelijk en snel afgerond. U krijgt bij de verkoop direct een vrijwaringsbewijs en ook het geld wordt meteen na de verkoop overgemaakt op uw bankrekening. In combinatie met de eerlijke prijzen die wij voor auto’s bieden, maakt ons dit tot de ideale partner om uw auto, ook als die te herkennen is als schadeauto, kwijt te raken.

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?