8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Schadeauto te koop aanbieden

  09-04-2015

  Wanneer u schade hebt aan uw auto en van deze auto af wilt, zit u in een lastig parket. U moet dan uw schadeauto te koop aanbieden. Het hangt dan een beetje af van het model, sommige modellen zijn erg gewild. Dan vindt u wellicht een koper, bijvoorbeeld een garage, die de auto op wil knappen. Het kan ook zijn dat de koper de auto wil gebruiken voor de onderdelen die nog wel werken, om die in andere auto’s te zetten. Of misschien vindt u iemand met een voorliefde voor uw type auto, die van klussen houdt en de auto wil opknappen. Voor de rest levert een schadeauto te koop aanbieden soms weinig resultaat op, vooral wanneer de kosten van het repareren van de auto meer zijn dan de dagwaarde.

  Uw schadeauto te koop aanbieden; wat zijn uw opties?

  Hoe kunt u uw schadeauto te koop aanbieden en er een zo goed mogelijke prijs voor krijgen? Een schadeauto te koop aanbieden op autowebsites zonder de schade goed te vermelden geeft u wel veel reacties, maar als men de auto komt bezichtigen zal men in veel gevallen afhaken. Uw schadeauto te koop aanbieden met een eerlijke vermelding van uw schade kan frustrerend lang duren, u moet dan echt iemand vinden die van klussen houdt, of die enthousiast is over uw specifieke model auto.

  Veel mensen die hun schadeauto te koop aanbieden geven uiteindelijk op en brengen hun auto naar de sloop. U krijgt dan in de regel nog de waarde in schroot en dat is jammer, want uw schadeauto heeft wellicht nog allerlei bruikbare onderdelen en vertegenwoordigt dus nog steeds een bepaalde waarde.

  Gelukkig is er nog een oplossing, en dat is uw schadeauto te koop aanbieden aan Vandaag Verkopen. Vandaag Verkopen is een RDW-erkende auto-opkoopspecialist met meer dan 25 jaar ervaring. Door onze ruime kennis en ervaring kunnen wij zien wat een schadeauto echt nog voor waarde heeft, en wij bieden dan ook een eerlijke prijs voor elke auto die wij opkopen, ook als dit een schadeauto betreft. U krijgt een bedrag voor uw auto dat de werkelijke waarde goed weerspiegelt, en het wachten en zoeken is voorbij: wij kopen uw schadeauto op zeer korte termijn, betalen direct uit en ook het vrijwaringsbewijs wordt direct geregeld. U kunt nergens gemakkelijker uw schadeauto te koop aanbieden en er op die manier een leuk geldbedrag voor krijgen dan bij Vandaag Verkopen!

  Uw schadeauto te koop aanbieden aan Vandaag Verkopen

  U kunt uw schadeauto te koop aanbieden aan Vandaag Verkopen door het formulier op onze website in te vullen. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op en doen u een eerlijk bod op uw schadeauto. Wel is het belangrijk om bij het aanmelden de schade volledig te vermelden. Wanneer u de schade niet goed meldt en wij zien bij het afleveren van de auto dat er meer schade is dan de schade waarop het oorspronkelijke bod is gebaseerd, dan kan het uiteindelijke bod lager uitvallen dan het oorspronkelijke bod. Voorkom dus teleurstellingen en vertel ons nauwkeurig welke schade er is, dan is de kans groot dat u verrast wordt door het aantrekkelijke bod dat u van Vandaag Verkopen krijgt. Uw schadeauto te koop aanbieden en er toch een goede prijs voor krijgen? Het is snel geregeld met de service van Vandaag Verkopen!

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?