085 401 62 21 Direct een bod

Sloopauto gratis op laten halen

Hebt u een niet langer rijwaardige auto die rijp is voor de sloop? Is de auto gewoon te oud, of hebt u er een ongeluk mee gehad en is repareren te duur? De auto neemt dan alleen maar plek in op uw oprit of voor de straat. Misschien betaalt u er zelfs nog steeds wegenbelasting en autoverzekering voor. Wilt u niet zo snel mogelijk van die auto voor de deur af?

Als de auto niet meer kan rijden, kan hij naar de sloop. Als de sloop bij u in de buurt verwacht dat u hem zelf komt brengen, moet u, als de auto niet meer kan of mag rijden, hem daar zien te krijgen. U moet dan een sleepauto of trailer huren. Sommige sloopbedrijven willen de sloopauto ook wel gratis ophalen. Zo bent u gemakkelijk van uw sloopauto af.

In sommige gevallen geeft zo’n sloopbedrijf u nog een klein bedrag voor uw auto. Over het algemeen ligt de waarde van een sloopauto tussen de 50 en 100 euro.

Er is echter een bedrijf dat uw sloopauto gratis op wil halen en dat kijkt naar wat nog wél goed is aan de auto. Afhankelijk van de staat van de auto kunt u bij Vandaag Verkopen een mooi bedrag krijgen voor uw sloopauto.

 

Sloopauto gratis opgehaald, een mooie prijs en directe betaling

U kunt uw sloopauto aanmelden op de site van Vandaag Verkopen. Vermeldt goed alle gebreken die de auto heeft, want naar aanleiding daarvan wordt de prijs bepaald die wij bereid zijn te geven voor uw auto. Wanneer de auto meer gebreken heeft dan u hebt vermeld, komt u later misschien voor onaangename verrassingen te staan wat betreft de prijs die u voor uw auto krijgt.

Wanneer u de auto aangemeld heeft, doen wij u een aantrekkelijk bod op basis van de staat van de auto. Als u akkoord gaat met het bod, wordt de verkoop zeer snel en gemakkelijk geregeld. Een medewerker komt uw sloopauto gratis ophalen bij u thuis en geeft u direct een RDW-vrijwaringsbewijs. Dit bewijs geeft aan dat het eigendom van de auto overgaat op Vandaag Verkopen en dat u niet langer verantwoordelijk of aansprakelijk kunt worden gesteld voor de auto.

Na de verkoop wordt het geld direct overgemaakt op uw bankrekening. U bent een mooi geldbedrag rijker en bent van dat ding voor de deur af, zonder verder gedoe of ingewikkelde procedures. Een gunstige prijs gecombineerd aan ultiem verkoopgemak, dat is de service van Vandaag Verkopen!

 

Meld uw auto vandaag nog aan en laat uw sloopauto gratis ophalen

Benieuwd wat uw auto nog waard is? Meld hem vandaag nog aan op Vandaag Verkopen en raak uw sloopauto snel en gemakkelijk kwijt tegen een leuk bedrag en laat uw sloopauto gratis ophalen door ons!

sloopauto ophalen 300x196 Sloopauto gratis op laten halen

Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21