8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Sloopauto op laten halen

  25-08-2014

  Wat te doen als u uw auto rijp is voor de sloop en u wilt uw sloopauto op laten halen? Het verkopen van een tweedehands auto kan een lastige klus zijn, laat staan als het gaat over een sloopauto. Het is vrijwel zeker dat deze geen enkele waarde meer heeft, sterker nog, er zitten kosten aan verbonden. Tenminste, als u niet op de hoogte bent van al uw opties.

  Wat de reden ook is, er komt een tijd voor elke auto dat deze naar de sloop moet. De meest voor de hand liggende vraag is dan: hoe krijg ik mijn auto naar de sloop? U kunt uw sloopauto op laten halen door de schroothandelaar. Het is alleen wel vervelend dat hier kosten aan verbonden zijn.

  Toch zijn er ook andere oplossingen als het aankomt op uw sloopauto.

  Uw sloopauto op laten halen via Vandaag Verkopen

  Vandaag verkopen biedt haar klanten een breed aanbod als het aankomt op de verkoop of het verpanden van motorvoertuigen. Zelfs als het gaat om een sloopauto zijn er bij Vandaag Verkopen mogelijkheden die erg gunstig kunnen zijn voor u.

  Dankzij meer dan 25 jaar aan ervaring kan Vandaag Verkopen waarde zien in schadeauto’s die u misschien niet voor mogelijk hield. Het kan zelfs zo zijn dat u nog een aardig zakcentje overhoudt aan de verkoop van uw schadeauto bij Vandaag Verkopen.

  Afhankelijk van de staat van uw sloopauto kan deze dus nog een leuk bedrag waard zijn als u kiest voor sloopauto verkopen aan Vandaag verkopen. Natuurlijk kunt u uw sloopauto op laten halen door Vandaag Verkopen.

  Alles goed geregeld

  Blijf dus niet zitten met u schadeauto, maar maak er het beste van. Uw sloopauto op laten halen en er nog wat aan verdienen ook, het lijkt bijna te mooi om waar te zijn. Echter kan Vandaag Verkopen dit voor u regelen door eerlijk te zijn en de daadwerkelijke waarde van uw auto te onderkennen.

  Daarnaast gebeurt de verkoop snel en service gericht. Alles wordt op de dag van verkoop geregeld. U heeft er geen omkijken naar.

  Vandaag geregeld

  De verkoop en het op laten halen van uw sloopauto wordt snel en goed geregeld. U vult simpelweg het formulier in op onze website en in zeer korte tijd bent u van uw sloopauto af.

  Uw sloopauto op laten halen en er nog wat aan verdienen ook, het kan niet mooier!

  sloopauto ophalen 300x196 Sloopauto op laten halen

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?