8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Sloopauto verkopen tips

  08-12-2014

  U hebt een sloopauto en u wilt hier vanaf, hoe kunt u dit het beste doen? Wij hebben een aantal tips voor het verkopen van een sloopauto. U moet een aantal zaken weten voordat u uw auto gaat verkopen. Het is belangrijk om te weten hoeveel uw auto waard is. En u zult moeten inschatten wat het doel kan zijn van degene die uw sloopauto koopt. Wil de koper de sloopauto restaureren of gaat de auto alleen gebruikt worden om er nog bruikbare onderdelen uit te halen? Dat hangt natuurlijk af van de staat waarin uw sloopauto verkeert. Het is logisch dat een auto die nog hersteld kan worden meer waard is dan een donorauto. Een van de belangrijkste tips voor het verkopen van uw sloopauto, is kijken of het mogelijk is om uw auto te verkopen als opknapper.

  Tips voor het verkopen van uw sloopauto als opknapper

  Een sloopauto die verkocht wordt als opknapper is vaak meer waard dan een donorauto van hetzelfde model. Hou er rekening mee dat de koper van uw auto dan wel de potentie moet zien om hem op te knappen. De belangrijkste tips om uw sloopauto als opknapper te verkopen zijn:

  • Zorg dat de auto schoon is, stofvrij
  • Zorg dat de auto vrij staat en dat hij makkelijk te bezichtigen is, dus niet achterin een garage met nog wat rommel die erop gestapeld is.
  • Wees eerlijk over de schade, maar wijs op de sterke kanten van uw auto
  • Zorg dat de auto zo volledig mogelijk is, dit zal echt een positief effect hebben op de waarde

  Tips voor het verkopen van uw sloopauto als donorauto

  Het kan zijn dat uw auto niet meer te redden is, bijvoorbeeld als het frame doorgeroest is. In dit geval is het niet zo dat uw auto geen waarde meer heeft. Het kan best zijn dat er nog allerlei onderdelen in zitten die nog waarde vertegenwoordigen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het motorblok. De tips die wij hebben voor het verkopen van een sloopauto als donorauto zijn:

  • Zorg dat de auto vrij staat en makkelijk te bezichtigen is
  • Zorg dat de onderdelen die waarschijnlijk wel waarde hebben schoon zijn, en er goed uitzien
  • Wees eerlijk over de schade, maar wijs op de goede onderdelen

  Wat kan Vandaag Verkopen voor uw sloopauto betekenen naast deze handige tips?

  Vandaag Verkopen biedt naast tips ook aan dat u uw sloopauto aan ons kunt verkopen. Vandaag Verkopen is een opkoper van auto’s, vrachtwagens, trailers, etc. en koopt ook sloopauto’s. Het grootste voordeel is dat Vandaag Verkopen na aanmelding zo spoedig mogelijk met u contact opneemt en vrijwel direct een gunstig bod kan doen op uw sloopauto. Het is hierbij wel belangrijk om de schade goed te vermelden, zodat wij weten wat de auto nog waard is. Voor het weet is uw sloopauto verkocht en heeft u direct geld in handen. Vandaag Verkopen haalt uw sloopauto bij u thuis op en omdat Vandaag Verkopen RDW-erkend is heeft u ook direct een vrijwaringsbewijs in handen, daarmee kunt u bewijzen dat het eigendom van uw auto is overgedragen op Vandaag Verkopen.

  Dus als u na het lezen van deze tips uw sloopauto snel wilt verkopen, vul dan het formulier aan de rechterkant in om uw auto aan te melden en dan is uw sloopauto snel verkocht!

   

  Sloopauo 1 Sloopauto verkopen tips

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?