8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Toch nog een nieuwe McLaren P1 kunnen kopen

  16-10-2015

  De McLaren P1, die voor het eerst geïntroduceerd werd in 2012 in Frankrijk op de Mondial de l’Automobile in Parijs, is een plug-in hybride sportwagen die bij voorbaat al in een beperkte oplage gemaakt zou worden.

  De productversie werd getoond in 2013 op de autosalon van Geneve, en datzelfde jaar in oktober begon de verkoop van deze auto.

  Een auto overigens die een maximale snelheid kent van 349 km/ u. Van 0 naar 100 kilometer per uur weet deze wagen op te trekken in een topsnelheid van slechts 2,8 seconden. Van 0 naar 200 km per uur duurt daarentegen 6,8 seconden en naar 300 km per uur 16,5 seconden. Saillant detail is dat er een McLaren P1 GTR ontwikkeld is, die speciaal bestemd is voor het circuit. Nu is deze versie zeer moeilijk om te bemachtigen. Een zeer beperkte oplage en een zeer hoog prijskaartje maken deze auto voor het overgrote merendeel van de bevolking niet meer dan een verre droom.

  Dit geldt helaas ook voor de McLaren P1, maar dan wel in mindere mate en er is goed nieuws qua oplage.

  Toch nog te koop

  De oplage van de McLaren P1 was slechts 375. Een vrij laag getal voor een auto die razend populair bleek. Waar de verkoop in het Verenigd Koningrijk in 2013 in oktober begon was deze al uitverkocht in november 2013.

  Toch blijkt nu dat er weer nieuwe auto’s te koop zullen zijn. Bij McLaren houden ze er rekening mee dat het niet eerlijk is om de oplage te verkopen ten opzichte van de kopers die op tijd hun auto hadden gereserveerd. Daarom gaat het hier om al bestaande modellen die als nieuw worden gemaakt en gepresenteerd.

  Toegegeven, de kans dat er een McLaren P1 bij Vandaag Verkopen te koop zal staan is niet erg groot. Echter, voor mensen met een wat bescheidener budget bieden we de kans aan om je auto, welke dan ook en om welke reden dan ook, snel en voor een goede prijs te verkopen.

  Ben je aan het sparen voor een McLaren en gebruik je je oude auto niet, dan kan je die in ieder geval snel kwijtraken onder goede omstandigheden bij Vandaag Verkopen!

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?