8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Uw truck vandaag verkopen

  24-04-2015

  U hebt een vrachtwagen en wilt deze eigenlijk verkopen. Er zijn genoeg redenen te bedenken om een vrachtwagen te verkopen, zo wilt u misschien uw wagenpark verkleinen of vernieuwen. De reden is eigenlijk niet belangrijk, het is wel belangrijk dat u uw truck snel kan verkopen, het liefst vandaag nog. Alleen hoe pakt u dat nou aan, vandaag uw truck verkopen? U kunt een flyer achter het raam van uw vrachtwagen plakken, maar dan zal het verkopen van uw truck vandaag zeker niet lukken. Ook kunt u gebruik maken van een advertentie in een vakblad of op het internet. Maar ook dat zal er niet voor zorgen dat het verkopen van uw truck vandaag afgerond zal zijn. Hoe kunt u er dan wel voor zorgen dat uw vrachtwagen vandaag verkocht is?

  Het lijkt praktisch onmogelijk om uw truck vandaag te verkopen

  Er zijn niet al te veel methodes om uw vrachtwagen per direct verkocht te krijgen. U kunt uw truck natuurlijk inleveren bij een sloopbedrijf, maar dan krijgt u hoogstens de waarde in schroot, als ze uw vrachtwagen al willen hebben. Gelukkig is er nog een andere oplossing. U kunt uw truck aanbieden aan Vandaag Verkopen. Vandaag Verkopen is een RDW-erkend bedrijf dat al 25 jaar in de autobranche zit. Wij kopen naast auto’s ook vrachtwagens, tractoren en aanhangers op. Wij kunnen rustig zeggen dat wij iedere auto kopen en willen ook graag uw vrachtwagen hebben. Bied daarom nu nog uw truck aan op Vandaag Verkopen, dan zal uw vrachtwagen snel verkocht zijn.

  Uw truck raakt u snel kwijt aan Vandaag Verkopen

  Vandaag Verkopen staat er om bekend dat wij iedere auto kopen, en snel handelen. Dus wanneer u met spoed van uw vrachtwagen af wilt, bied dan uw truck aan op Vandaag Verkopen. Wij zullen binnen een dag contact met u opnemen met een bod op uw vrachtwagen. Wanneer u dit bod op uw truck van Vandaag Verkopen accepteert, dan is uw vrachtwagen verkocht. U hoeft alleen nog maar de truck langs te brengen en dan ontvangt u van ons direct een RDW-vrijwaringsbewijs, en het geld wordt ook direct overgemaakt. Sneller van uw truck afkomen dan via Vandaag Verkopen is praktisch onmogelijk. Kies daarom voor een vertrouwde en vooral snelle weg, en kies er voor om uw truck aan te bieden aan Vandaag Verkopen. U heeft direct geld en het is gewoonweg echt snel geregeld.

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?