8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Auto met schade verkopen

  26-08-2014

  Is uw auto beschadigd? U kunt uw auto met schade verkopen. U kunt hem laten repareren, maar dat kan soms nogal in de papieren lopen afhankelijk van de schade. Een deukje is nog wel een keer hersteld, maar bijvoorbeeld een kapotte motor is wel iets anders. Bij een heel nieuwe auto waar u verder tevreden over bent laat u de schade misschien nog wel repareren, maar bij een oudere auto grijpen mensen, als het herstellen van de schade erg duur is, de gelegenheid aan om een nieuwe auto te kopen. De vraag is dan, wat doet u met uw schadeauto? Die neemt daar maar plek in op de oprit of op straat voor uw huis. Veel mensen brengen hem dan maar naar de sloop omdat ze vaak denken dat ze geen geld kunnen ontvangen als ze een auto met schade verkopen. Dan moet u alleen zien te regelen dat uw auto, die misschien wel niet eens meer wil starten, bij die sloop terecht komt. Als u er dan nog wat voor terugkrijgt is dat vaak een verwaarloosbaar bedrag. Wilt u toch nog wat terugkrijgen voor uw schadeauto? Veel opkopers bieden slechts lage bedragen voor schadeauto’s. Er is echter een bedrijf dat kijkt wat er nog wel deugt aan uw schadeauto en die dan een eerlijk bedrag biedt om uw schadeauto van u over te nemen. Zo bent u van dat ding voor de deur af en houdt u er toch nog wat aan over. Dit bedrijf is Vandaag Verkopen, al meer dan 25 jaar dé specialist in het opkopen van auto’s. Wij bieden altijd marktconforme prijzen als u kiest voor auto met schade verkopen aan Vandaag Verkopen. Een groot bijkomend voordeel van Vandaag Verkopen is dat wij uw schadeauto bij u voor de deur ophalen! Het vervoersprobleem is dan ook opgelost, u hoeft daarin geen tijd te investeren of kosten te maken.

  Uw auto met schade verkopen tegen een schappelijke prijs

  Uw auto met schade verkopen aan Vandaag Verkopen gaat heel gemakkelijk. U vult het formulier op onze website zo compleet mogelijk in. Vermeld duidelijk welke schade uw auto heeft, om te voorkomen dat u later voor onaangename verrassingen komt te staan wat betreft de prijs die u voor uw auto krijgt. Afhankelijk van de staat waarin uw auto verkeert krijgt u nog geld voor uw auto. Als wij er nog iets mee kunnen, bieden wij u een eerlijk bedrag gericht op het type auto en de mogelijkheden die de auto nog heeft. Het mooie is dat wij de auto bij u thuis komen ophalen, u hoeft dus zelf niet te zorgen dat de auto bij ons terecht komt, een hele zorg en kostenpost minder! Vandaag Verkopen betaalt na de verkoop het geld dezelfde dag nog uit, daar hoeft u dus ook niet op te wachten. U krijgt tevens direct een RDW-vrijwaringsbewijs, dat aangeeft dat de auto niet langer van u is en dat u er niet langer aansprakelijk voor bent. Als u uw auto nu aanmeldt kan de verkoop zeer snel worden geregeld.

  Meld uw schadeauto nu aan

  Als u uw auto met schade verkopen wil en er nog de best mogelijke prijs voor wilt krijgen met zo min mogelijk gedoe, meld uw auto dan vandaag nog aan bij Vandaag Verkopen. Wij een auto erbij, u van uw schadeauto af en een zakcent rijker! m1my9ocbgo43 300x200 Auto met schade verkopen

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?