085 401 62 21 Direct een bod

Vandaag Verkopen te zien bij RTL Nieuws!

Nieuwsflits: Afgelopen vrijdag is Vandaag Verkopen in een uitzending van RTL Nieuws (RTLX) genoemd als één van de bekende auto inkopers genoemd. In het ‘onderzoek’ worden o.a. een aantal auto’s aangeboden, waar de auto inkopers op kunnen bieden zonder dat ze weten dat dit hoort bij een onderzoek van de RTL. Vandaag Verkopen kwam 2 van de 3 keer als één van de hoogste bieders naar boven.

In het artikel van RTL wordt vooral een vergelijking gemaakt tussen de top 3 auto inkopers van Nederland; VandaagVerkopen.nl, WeBuyAnyCar.nl en Ikwilvanmijnautoaf.nl. Om een voorbeeld te geven, de Renault Espace werd aangeboden met een kilometerstand van 196.000.

De auto inkopers bieden het volgende;
Vandaagverkopen.nl: 3000 euro
Autoscout24.nl: 3000 euro
We buy any car: 2865 euro
Ikwilvanmijnautoaf.nl: 2000 euro
Besteautobod.nl: 1300 euro
Autoinkoop.nl: 1250-1500 euro

De BOVAG koerslijst zet de waarde van deze Espace op € 2.950. Vandaag Verkopen biedt dus zelfs nog meer dan deze koerslijst!

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat auto’s opkoopt, kies dan altijd voor een RDW erkend autobedrijf en een bedrijf wat een eerlijke prijs geeft voor uw auto. Uw auto verkopen doet u daarom bij Vandaag Verkopen! VandaagVerkopen.nl is RDW erkend, heeft 25 jaar ervaring en kan uw direct vrijwaren bij de verkoop van uw auto. U ontvangt een bewijs hiervan, zodat u kunt aantonen dat het eigendom en de aansprakelijkheid is overgedragen naar VandaagVerkopen.nl. Ook ontvangt u direct geld. Heeft u een schadeauto of sloopauto die u wilt verkopen? Ook deze auto’s komt Vandaag Verkopen op.

Bekijk hier de video van RTL:

En bekijk hier het originele artikel van RTL Nieuws:
www.rtlnieuws.nl/editienl/doe-je-bakkie-weg-voor-een-prikkie

Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21