8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Verkoop uw auto

  25-06-2014

  Voor veel mensen is een auto eigenlijk een luxe middel. Even snel naar de supermarkt of gauw de kinderen naar school brengen zijn klusjes waar menig persoon snel even de auto voor pakt. Vaak zonde, want veel van deze taken zijn net zo goed te doen op de fiets. U kunt natuurlijk de auto gewoon laten staan voor de momenten dat u hem echt nodig hebt. Maar heeft u er al bij stil gestaan dat een stilstaande auto nog steeds geld kost? Wegenbelasting en onderhoud, zoals de jaarlijkse APK, blijven gewoon doorlopen. Waarom maakt u dan niet extra geld vrij? Verkoop uw auto.

  Meteen geld

  U kunt natuurlijk zelf uw auto verkopen, maar houdt u er rekening mee dat dit een tijd kan duren. Zelf aan de slag gaan om uw auto te verkopen kan problematisch zijn; de juiste koper vinden kan lang duren en onderhandelen over de juiste prijs is vervelend. In de tussentijd lopen de vaste lasten over uw voertuig gewoon door. Vandaag Verkopen heeft de oplossing voor u. Verkoop uw auto vandaag nog en ontvang dezelfde dag via uw bank een mooie marktconforme prijs.

  Vandaag Verkopen, uw partner in de verkoop van uw auto

  Vandaag Verkopen is onderscheidend in de automarkt dankzij een duidelijke en voordelige dienstverlening. Uw auto verkopen is werkelijk niet sneller en eenvoudiger gedaan dan bij Vandaag Verkopen. U vult simpelweg het formulier in op de site en al snel ontvangt u een gunstig bod. Vandaag Verkopen is RDW-erkend, wat betekent dat u gelijk bij de verkoop een vrijwaring over het verkochte voertuig krijgt. Ook de betaling geschiedt op de dag van verkoop. Vandaag Verkopen is met 25 jaar ervaring de partner in de verkoop van uw auto. Snel en duidelijk geregeld, ontvang vandaag nog een mooi bod over uw auto en u heeft gelijk extra geld te besteden.

  RWDvrijwaring1 Verkoop uw auto

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?