085 401 62 21 Direct een bod

Volkswagen, Renault en Toyota het meest verkocht

De meest verkochte auto’s in augustus 2013 zijn van de merken Volkswagen, Renault en Toyota. De meest geliefde modellen zijn de Renault Clio en, hoe kan het ook anders, de Volkswagen Golf. Verder zijn de Volkswagen up! en de Volvo V40 ook in trek.

Volkswagen Golf 300x199 Volkswagen, Renault en Toyota het meest verkocht

Scherpe en eerlijke prijs voor uw auto

Heeft u één van deze modellen of merken te koop? Dan koopt Vandaag Verkopen deze graag van u over. Niet getreurd, ook als u een auto heeft van een ander merk kan Vandaag Verkopen u vandaag nog een scherpe en eerlijke prijs aanbieden. Naast auto’s kopen wij ook vrachtwagens en trucks in.

Wij regelen alles voor u

Bent u al geïnteresseerd? Vandaag Verkopen is een RDW erkend bedrijf. Dat houdt in dat u ter plekke van ons een vrijwaringsbewijs krijgt als wij de koop van uw auto zijn overeengekomen.

U krijgt direct uw geld en wij regelen het papierwerk. Lekker makkelijk en snel! Vandaag Verkopen heeft 25 jaar ervaring in deze branch en is daarmee een ervaren in- en verkoper van auto’s, trucks en vrachtwagens.

Vul meteen het formulier aan de zijkant in, of bel ons op (085) 401 62 21 en wij proberen nog vandaag een deal met u te maken!

Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21