085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Volkswagen verkopen

U heb een prachtige Volkswagen, alleen nu hebt u geld nodig. Dat is natuurlijk heel vervelend. Gelukkig kunt u gemakkelijk uw Volkswagen verkopen. Het verkopen van uw Volkswagen is niet heel lastig, omdat dit type auto over het algemeen als degelijk wordt gezien. U zult dus wel redelijk snel van uw auto af zijn, en het geld dan binnen hebben. Maar hoe pakt u het verkopen van uw Volkswagen nou het beste aan? U wilt een mooi bedrag, en u wilt snel van uw auto af zijn. U kunt een flyer achter het raam hangen, maar dan kan het nog wel even duren voordat uw auto verkocht is. Een andere methode is een advertentie zetten in een speciaal tijdschrift. Maar ook deze methode is langzaam, daarnaast weet u dan nooit wat voor obscure types u aan de deur krijgt.

Hoe kunt dan wel veilig en snel uw Volkswagen verkopen?

Een andere methode is een advertentie plaatsen op het internet, bijvoorbeeld op Marktplaats. Dit gaat meestal een stuk sneller, maar dan weet u nog steeds niet wie u aan de deur krijgt. Vaak wordt bij het plaatsen van advertenties, op papier of op het internet, om een vergoeding gevraagd. Dus kost het u ook nog eens geld om uw Volkswagen op deze manier te verkopen. Gelukkig is er een oplossing voor u. Als u echt van uw auto af wilt, bied dan uw Volkswagen aan bij Vandaag Verkopen.

Over Vandaag Verkopen

Vandaag Verkopen is een RDW-erkend auto-opkoopbedrijf, wij kopen alle soorten en maten voertuigen. Wij kopen auto’s, schadeauto’s, vrachtwagens, trailers en tractoren op. Dus ook uw Volkswagen kunt u kwijt bij Vandaag Verkopen. Wanneer u uw auto aanmeldt via het formulier op onze website, dan neemt zo spoedig mogelijk een van onze medewerkers contact op met u. Wij zullen dan onze werkwijze doorspreken, en direct een bod doen op uw auto. Wanneer u het bod accepteert, dan is uw Volkswagen verkocht aan Vandaag Verkopen. Gemakkelijker gaat het niet en wij betalen het geld direct na de verkoop uit.

Vandaag Verkopen wil uw Volkswagen

Wanneer u uw Volkswagen wilt verkopen zonder tussenkomst van louche figuren, verkoop dan uw Volkswagen aan Vandaag Verkopen. Wij willen dat u straks een mooi bedrag krijgt voor uw auto en sneller geld krijgen voor uw wagen is eigenlijk niet mogelijk. Dus mocht u om het geld staan te springen, neem dan vandaag nog contact met ons op. En als kers op de taart, Vandaag Verkopen zorgt ook direct voor een vrijwaring voor uw Volkswagen. Dus u hebt zowel direct geld in handen, als dat alles voor u geregeld wordt!

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21