8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Waar verkoop ik mijn auto?

  14-07-2014

  Een goede manier om extra geld vrij te maken is het verkopen van uw auto. De voor de hand liggende vraag is dan: waar? U kunt natuurlijk langs de verschillende dealers gaan, maar is dit verstandig? Dealers willen er zelf natuurlijk ook aan verdienen en bieden vaak lage prijzen, als ze al uw auto willen overnemen. Zelf gaan adverteren is ook een optie. Een bord met een prijs op uw auto leggen of adverteren in de plaatselijke supermarkt zijn niet bepaald ideaal. Het kan op deze manier erg lang duren voor uw auto gevonden wordt door een potentiële koper. Online uw auto verkopen lijkt dan de oplossing.

  Door de bomen het bos niet meer zien

  Een probleem met het online verkopen van uw auto is dat u door het enorme aanbod het overzicht snel kwijtraakt. Niet elke site is even effectief. Daarnaast blijft het probleem dat u niet weet hoe lang het duurt voordat uw auto gevonden wordt. Waar verkoop ik mijn auto? Een vraag die ogenschijnlijk niet eenvoudig beantwoord lijkt. Ideaal is het dan dat u een plek vindt waar u uw auto niet alleen voor een goede prijs kunt verkopen maar ook direct. Zolang als uw auto niet verkocht is lopen de belasting en de verzekering gewoon door. Kosten die u moet doorrekenen in de totale opbrengst van de te verkopen auto. Niet alleen de vraag ‘waar verkoop ik mijn auto’ maar ook ‘wanneer verkoop ik mijn auto’ zijn relevant. Gelukkig is er een oplossing.

  Uw auto vandaag nog verkopen

  Het antwoord in de vraag ‘waar verkoop ik mijn auto’ ligt dan ook in een bedrijf als Vandaag Verkopen. Zij bieden de mogelijkheid om uw auto niet alleen vandaag nog te verkopen maar de betaling geschiedt ook op de dag van verkoop. Een eerlijke marktconforme prijs plus een goede service. Vandaag Verkopen is een RDW-erkend bedrijf, wat betekent dat u gelijk gevrijwaard wordt van alle verantwoordelijkheid van het verkochte voertuig. Vandaag Verkopen biedt een breed aanbod in de te verkopen voertuigen van auto’s tot vrachtwagens, er zijn zelfs mogelijkheden als het aankomt op schadeauto’s.

  Waar verkoop ik mijn auto? Bij Vandaag Verkopen.

  autoverkopenicon Waar verkoop ik mijn auto?

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?