8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Waarom Vandaag Verkopen de beste optie is om uw auto te verkopen

  10-06-2016

  Wie zijn auto wil verkopen, kan dat natuurlijk zelf proberen. Bedenk dan wel dat u geen geroutineerde autoverkoper bent, veel tijd moet investeren in online adverteren en het houden van bezichtigingen met potentiële kopers. Daarnaast moet u misschien wel maanden wachten op geld dat u wellicht al graag eerder had willen hebben.

  Om dit soort redenen hebben wij Vandaag Verkopen opgericht, om u volledig te ontzorgen op het gebied van autoverkoop en u nog op de dag zelf van het verkoopbedrag te voorzien. Want u wilt natuurlijk zo vlug mogelijk van uw auto af en zo min mogelijk tijd en moeite hoeven investeren. Behalve personenauto’s doen wij ook in vrachtwagens, sloopauto’s en schade-auto’s.

  Aankoop en verkoop via Vandaag Verkopen: alles binnen één dag geregeld

  Wie zich met zijn auto aanmeldt bij Vandaag Verkopen heeft alles nog dezelfde dag geregeld: wij zorgen voor de overschrijving en het RDW Vrijwaringsbewijs, u krijgt nog dezelfde dag het geld op uw bankrekening gestort.

  Omdat wij houden van simpele eenvoud, profiteert u daar van! U hoeft namelijk alleen via het formulier op onze website enkele gegevens in te vullen. Vervolgens nemen wij contact met u op voor een waardebepaling en om de rest met u af te spreken; alles wordt netjes afgehandeld met heldere afspraken. Vandaag Verkopen geeft u een eerlijke, marktconforme prijs.

  Met meer dan 25 jaar aankoop- en verkoopervaring hebben wij ons bewezen als een eerlijke en betrouwbare partij waarmee het prettig zakendoen is.

  Overweeg ook eens om uw auto te verpanden

  Ook kunt u uw auto bij ons verpanden, met andere woorden: direct geld voor u, maar niet uw auto kwijt. Ideaal voor mensen die door bijvoorbeeld een belastingschuld of scheiding met (tijdelijke) geldnood zitten maar toch hun auto niet kunnen missen. Veel mensen kunnen door hun BKR-registratie geen banklening afsluiten, maar Vandaag Verkopen biedt u gelukkig verlichting!

  Uw auto kunt u namelijk bij ons verpanden of belenen. Dit houdt in dat u voor een vooraf afgesproken periode uw auto verpandt in ruil voor een geldbedrag. Wij bieden u hierbij circa vijftig procent van de marktwaarde. Binnen de overeengekomen periode kan u de auto rentevrij terugkopen. In de maanden dat u uw auto beleent wordt er niet in gereden. Indien u belangstelling heeft, raadpleeg dan onze site voor de precieze regels, zodat u weet waar u aan toe bent.

  Vandaag Verkopen, voor de eerlijke, betrouwbare en prettige aankoop of verkoop van uw auto. Geen gedoe, vandaag geregeld!

   

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?