8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Wat is mijn schadeauto waard?

  02-12-2014

  Een ongelukje zit in een klein hoekje, en nu heeft u schade aan uw auto. Nu vraagt u zich natuurlijk af: “Wat is mijn schadeauto nu nog waard?” Een schadeauto heeft altijd waarde, dit is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid schade en de dagwaarde van de auto. Het is dus echt niet zo, zoals sommige sloopbedrijven u willen doen geloven, dat uw auto niets meer waard is, of op z’n hoogst de waarde van schroot. Deze sloopbedrijven komen graag uw auto ophalen, soms vragen ze een vergoeding en soms halen ze de auto gratis op maar krijgt u er nauwelijks wat voor, terwijl uw auto nog waarde heeft. Het is altijd raadzaam om goed na te denken over “Wat is mijn schadeauto waard?” Om dit uit te vinden is het van belang om precies te weten hoeveel schade uw auto heeft. Daarnaast moet u weten wat de dagwaarde is van uw auto. Vervolgens kunt u geïnformeerd in onderhandeling met geïnteresseerden over het bedrag dat u voor uw auto kunt krijgen.

  Ik heb een schadeauto, wat is er nog wel wat waard?

  Wanneer u een ongeluk krijgt op de openbare weg, wordt uw auto vaak weggesleept naar een garage. Afhankelijk van uw verzekering wordt dit vergoed, daarnaast zal de verzekering dan ook vergoeden dat de auto naar de juiste garage wordt gebracht. Bij de garage wordt dan de schade bepaald en afhankelijk van de schade en dagwaarde van uw auto kan hij total loss verklaard worden. Total loss betekent dat de schade groter is dan de dagwaarde van de auto. Bij total loss hoeft u niet te denken “Dus mijn schadeauto is niets meer waard, wat nu?” Ook een total loss auto heeft nog waarde. Echter, de waarde is lager dan de kosten die gemaakt moeten worden om de auto weer aan het rijden te krijgen. Een goede garage wil graag uw auto overnemen, omdat er nog onderdelen in de auto zitten die hergebruikt kunnen worden. Bijvoorbeeld als de achterkant in de prak ligt, en de achteras krom is, dan is de motor nog prima bruikbaar.  Maar dit kan wel betekenen dat het repareren van de auto meer gaat kosten dan de dagwaarde van de auto.

  Mijn schadeauto, hoe kom ik er achter wat hij nog waard is?

  Vaak doet de garage waar uw schadeauto staat een bod, maar het kan zijn dat de auto niet naar een garage gebracht is. U kunt altijd contact opnemen met Vandaag Verkopen, met het formulier aan de rechterkant. Vandaag Verkopen neemt dan zo snel mogelijk contact met u op en zal met alle gegevens een aantrekkelijk bod doen op uw schadeauto. Zo verandert de vraag “Wat is mijn schadeauto nog waard?” in een mooi geldbedrag zonder kopzorgen! Vermeld tijdens het aanmelden wel alle schade, zodat wij kunnen bepalen wat uw auto nog waard is en u later niet teleurgesteld wordt wat betreft de prijs die u krijgt.

  Vandaag Verkopen is een RDW-erkend bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van de motorrijtuigen. Bij Vandaag Verkopen is alles snel en goed geregeld. U kunt uw auto verkopen binnen 24 uur. U krijgt bij de verkoop direct een vrijwaringsbewijs en er wordt tevens direct betaald. Blijf dus niet zitten met uw schadeauto en verkoop deze vandaag nog voor een mooie marktconforme prijs aan Vandaag Verkopen!

   

  sloopauto Wat is mijn schadeauto waard?

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?