085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Wij kopen uw auto

U wilt uw auto verkopen, maar aan wie kunt u het beste uw auto verkopen? Er zijn genoeg partijen die zeggen: “Wij kopen uw auto”, maar welke van deze partijen is voor u het beste? U wilt natuurlijk uw auto snel verkopen voor zo veel mogelijk geld. Vandaag Verkopen begrijpt dat. Er zijn verschillende manieren om uw auto verkopen. Het grote verschil tussen de manieren is de snelheid van verkopen en de prijs die u krijgt voor uw auto, en daarnaast is er nog een verschil tussen de kosten die u maakt voor het verkopen. Zo kunt u bijvoorbeeld een flyer achter het raam van uw auto hangen, met de boodschap dat deze auto te koop is. Dan zal uw auto waarschijnlijk niet snel verkocht worden, maar u kunt wel zelf de prijs vragen die u wilt en u maakt eigenlijk geen kosten.

Een andere methode om uw auto te verkopen is deze in een advertentie in een tijdschrift of op een website aan te bieden. Ook bij deze methode zal er tijd overheen gaan voordat uw auto verkocht is. U kunt ook een bedrag vragen, maar de meeste mensen die zeggen “wij kopen uw auto” zullen een bod doen dat lager is dan het bedrag dat u graag wilt krijgen voor uw auto. Zo krijgt u minder dan dat u vraagt voor uw auto.

Vandaag Verkopen zegt: “Wij kopen uw auto”

Een andere manier om uw auto te verkopen is deze aan te bieden aan Vandaag Verkopen. Vandaag Verkopen zegt al jaren: “Wij kopen uw auto”, dus ook die van u. Het voordeel voor u is dat er eigenlijk geen snellere methode is om van uw auto af te raken, en er desondanks toch nog een leuk bedrag voor te krijgen. RTL Nieuws heeft recent een onderzoek gedaan naar Vandaag Verkopen en vergelijkbare sites en meestal bieden wij een van de betere prijzen voor uw auto.

Ook uw auto willen wij kopen

Vandaag Verkopen koopt alle types auto’s. Wij kopen graag uw auto, ongeacht het merk, model of de staat van de auto. Vandaag Verkopen is een RDW-erkend auto-opkoopbedrijf dat al 25 jaar ervaring heeft met het kopen van auto’s. Wij kopen naast uw auto ook tractoren, vrachtwagens en trailers. Daarnaast kunt u ook uw schade- of sloopauto verkopen. Zoals u ziet willen wij elke auto. Wanneer u geld wilt hebben voor uw auto, schroom dan niet. Vandaag Verkopen wil uw auto kopen, dus neem direct contact op met ons via het contactformulier op deze website. U krijgt bij Vandaag Verkopen direct na de verkoop het geld op uw rekening overgemaakt en tevens ontvangt u een RDW-vrijwaringsbewijs. Wilt u uw auto verkopen, verkoop hem aan Vandaag Verkopen!

wij kopen uw auto Wij kopen uw auto

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21