8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Auto afgekeurd, wat nu?

  01-04-2015

  Auto afgekeurd, wat nu?

  U hebt uw auto naar de APK gebracht en hij is afgekeurd. Wat moet u nu doen? U kunt niet verder rijden in een auto die afgekeurd is. U zult dus iets moeten gaan doen om toch weer een auto tot uw beschikking te hebben. Wanneer uw auto is afgekeurd kunt u deze laten repareren. Dit kan echter meer geld kosten dan dat de auto nog waard is. Het is zonde om een auto te laten repareren voor een hoger bedrag dan de waarde van de auto. Uw auto wordt na deze reparatie niet in één keer heel veel meer waard. U kunt ook uw auto naar de sloop laten brengen, dan krijgt u wellicht nog wat geld voor uw afgekeurde auto. Een sloopbedrijf betaalt echter niet meer voor uw auto dan het gewicht in schroot. Uw auto is meer waard dan dat. Wat kunt u dan wel doen?

  Uw auto is afgekeurd, en u wilt hem verkopen

  Wanneer uw auto is afgekeurd kunt u hem naar de sloop brengen, maar dit levert gewoonweg te weinig op. U kunt uw auto ook verkopen, alleen hoe verkoopt u een auto die afgekeurd is? U kunt hem natuurlijk niet aan iedereen verkopen, want in deze staat mag uw auto de weg niet op. Dus vraagt u nu zich af, aan wie kan ik mijn auto die afgekeurd is dan wel verkopen?
  Vandaag Verkopen koopt iedere auto, ook uw auto die afgekeurd is!
  Vandaag Verkopen is een auto-opkoopbedrijf dat al 25 jaar in het vak zit. Wij hebben als motto “Wij kopen iedere auto.” Dus wanneer u uw auto die afgekeurd is wilt verkopen, dan wil Vandaag Verkopen deze graag kopen. Meld uw afgekeurde auto daarom nu nog aan via de website, een van onze medewerkers neemt dan binnen één werkdag contact met u op om een realistisch bod te doen op uw auto. Zo bent u van uw auto die afgekeurd is af, en krijgt u er ook nog een mooi bedrag voor. En omdat Vandaag Verkopen een RDW-erkend bedrijf is, kunnen wij bij u ook direct een vrijwaringsbewijs overhandigen bij de verkoop van uw auto. Tevens betalen wij het geld direct uit, daar hoeft u dus niet op te wachten.

  Vandaag Verkopen is uw partner bij het verkopen van uw auto

  Wanneer uw auto afgekeurd wordt, dan hoeft u zich dus geen zorgen te maken. U kunt uw auto direct aanbieden aan Vandaag Verkopen. U krijgt dan snel een mooi bod op uw auto, en wanneer u dit bod accepteert, dan is uw auto direct verkocht. Bedenk u daarom niet, wanneer uw auto afgekeurd wordt, verkoop hem aan Vandaag Verkopen!

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?