085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Vrijwaring auto

Wilt u uw (afgekeurde) auto verkopen? Dat kan op vele manieren. U kunt uw auto verkopen aan een dealer in tweedehands auto’s of een grote opkoper op internet. Veel mensen kiezen er echter voor om hun auto op een verkoopsite te zetten en hem te verkopen aan een particulier, of de ouderwetse methode van een vel papier achter de ruit of de plaatselijke krant. Het is ook wel begrijpelijk, omdat tweedehands autobedrijven en online opkopers vaak lagere bedragen bieden voor uw auto. Bij verkopen aan een particulier kan het even duren en wellicht moet u flink onderhandelen voor een goede prijs, maar uiteindelijk loopt u kans om een betere prijs te krijgen voor uw auto.

Er zitten echter ook nadelen aan de verkoop aan een particulier. Zoals gezegd kan het een tijd duren voor de verkoop helemaal geregeld is en u uw geld krijgt. Aan tweedehands autodealers en online opkopers raakt u uw auto een stuk sneller kwijt. Tevens kan het zijn dat u met een oplichter te maken krijgt die niet betaalt. Ook kan het zijn dat het papierwerk niet goed of niet op tijd wordt ingevuld en opgestuurd, waardoor de auto al in het bezit is van de koper maar nog op uw naam staat. Het komt voor dat de koper dan allerlei verkeersovertredingen begaat en boetes krijgt, die u vervolgens op de mat krijgt. Dit kan worden voorkomen door de tijdige vrijwaring van uw auto, oftewel het tijdig regelen van een vrijwaringsbewijs. Dit document van de RDW toont aan dat uw verkochte auto niet meer in uw bezit is en dat u er niet meer verantwoordelijk of aansprakelijk voor kunt worden gesteld. Het is van belang om dit document te verkrijgen voordat de koper in uw voormalige auto rond gaat rijden.

Vandaag Verkopen biedt u een goede prijs en regelt de vrijwaring van uw auto

Gelukkig is er Vandaag Verkopen. Vandaag Verkopen is een bedrijf dat al meer dan 25 jaar auto’s opkoopt. Wij zijn er trots op dat wij altijd een eerlijke, marktconforme prijs bieden voor de auto’s die wij opkopen. Daarnaast zijn wij een RDW-erkend bedrijf en regelen wij bij de verkoop direct de vrijwaring van uw auto. U ontvangt meteen het vrijwaringsbewijs, dus wat er daarna met uw auto gebeurt is niet meer uw zaak, u bent van alle verantwoordelijkheid ontslagen. Daarnaast kan de verkoop op zeer korte termijn plaatsvinden, in de regel binnen 24 uur. U hoeft ook niet op uw geld te wachten, wij maken het geld na de verkoop direct over op uw rekening.

Een snelle, gemakkelijke verkoop, direct uw geld en de vrijwaring van uw auto goed en snel geregeld, dat zijn allemaal voordelen van Vandaag Verkopen ten opzichte van de verkoop aan een particulier. U kunt uw auto aanmelden op onze website, dan doen wij u een aantrekkelijk bod. Gaat u akkoord met het bod, dan kunt u uw auto naar onze vestiging in Oud-Beijerland brengen; daar wordt ter plaatse de verkoop in één keer afgerond. De vrijwaring van uw auto vindt ook op dat moment plaats, u krijgt het RDW-vrijwaringsbewijs mee naar huis. U kunt na de verkoop desgewenst naar het dichtstbijzijnde NS-station worden gebracht, of, als u dicht bij onze vestiging in de buurt woont, naar uw eigen huis. Binnen korte tijd staat het geld op uw rekening, vaak dezelfde dag nog. Een eerlijke prijs, de vrijwaring van uw auto meteen geregeld, u kunt uw auto direct verkopen. Dat is de service van Vandaag Verkopen. Waarom zou u dan het moeizame proces van verkopen aan een particulier nog aangaan?

De vrijwaring van uw auto en de betaling direct geregeld? Kies voor Vandaag Verkopen

Wilt u dus een gunstige prijs voor uw auto, geen gedoe, directe betaling en maximale zekerheid door directe vrijwaring van uw auto? Dan is Vandaag Verkopen uw partner. Meld uw auto aan, dan kunnen we de verkoop snel afhandelen. U kunt uw auto nergens sneller, gemakkelijker en zonder risico op problemen verkopen en er desondanks toch een goede prijs voor krijgen, dan bij Vandaag Verkopen!

RWDvrijwaring1 Vrijwaring auto

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21