085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Auto verkopen zonder APK

Stel, je wilt je auto verkopen, maar de APK is verlopen. Kan je een auto verkopen zonder APK? Natuurlijk kan dat. Het is alleen de vraag waarom je auto geen APK heeft. Is de APK verlopen en heb je geen nieuwe afspraak gemaakt? Of kwam de auto niet door de APK en vond je de kosten te hoog om de reparatie uit te laten voeren? In het eerste geval is het wellicht verstandig om een APK-keuring uit te laten voeren voordat je je auto verkoopt, dan krijg je er waarschijnlijk een betere prijs voor. Gebruik dan ook onze andere verkooptips om een optimaal bedrag voor je auto te krijgen. Wanneer de reparatiekosten te hoog zijn om je auto APK-waardig te krijgen, dan is het natuurlijk een ander verhaal.

Hoe kan je gemakkelijk een auto verkopen zonder APK?

Je kunt je auto naar de sloop brengen, de sloper heeft de auto graag. Waarschijnlijk krijg je dan de waarde van de auto in schroot. En omdat de auto niet meer de weg op mag zonder APK komt de sloper ook graag de auto ophalen, veelal voor een “kleine” vergoeding natuurlijk. Dit is natuurlijk niet heel voordelig voor jou, want zo levert het verkopen van je auto zonder APK natuurlijk bijna niets op, het kan zelfs zijn dat dit geld kost! Het alternatief, je auto aanbieden op Marktplaats of bepaalde autosites is waarschijnlijk ook niet ideaal. Het verkopen van een auto zonder APK op dat soort sites gaat langzaam. Daarnaast willen dergelijke sites vaak geld voor het plaatsen van je advertentie, of moet je een deel van het verkoopbedrag aan hen afdragen. Nu denkt u vast: “Hoe kan ik mijn auto zonder APK dan wel goed verkopen?” Je kunt je auto aanbieden aan Vandaag Verkopen. Vandaag Verkopen koopt graag elke auto, ook een auto zonder APK. Wij bieden altijd marktconforme prijzen voor de auto’s die wij opkopen.

Over Vandaag Verkopen

Vandaag Verkopen is een auto inkoopbedrijf, met 25 jaar ervaring in de branche. Door onze ervaring hebben wij alles al een keer gezien. Wij kopen allerlei voertuigen, van vrachtwagens tot tractoren, van auto’s tot aanhangers en trailers. Wij zijn ook RDW-erkend, dit betekent voor jou dat wanneer jij je auto zonder APK aan ons wilt verkopen, dat wij bij de verkoop een RDW-vrijwaringsbewijs aan je geven, waardoor jij de verzekering kan stopzetten en niet langer verantwoordelijk bent voor de auto.

Verkoop je auto zonder APK aan Vandaag Verkopen

Vandaag Verkopen koopt graag je auto, ook zonder APK. Meld daarom vandaag nog je auto aan met behulp van het formulier op onze website. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en doen een marktconform bod op je auto. Wanneer jij het bod op je auto accepteert, kan de verkoop direct plaatsvinden en krijg je direct geld voor je auto, want wij betalen direct na de verkoop uit! Bedenk je dus niet en meld je auto vandaag nog aan bij Vandaag Verkopen!

tweedehands Auto verkopen zonder APK

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21