085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Vrachtwagen verkopen via internet

U wilt om welke reden dan ook van uw vrachtwagen af, alleen hoe kan u nou het beste uw vrachtwagen verkopen? U kunt natuurlijk uw vrachtwagen aanbieden in de krant of in een vaktijdschrift, maar dan kan het heel lang duren voordat uw vrachtwagen verkocht is. U kunt ook proberen uw vrachtwagen te verkopen via internet. Dit zou u bijvoorbeeld kunnen doen door hem te plaatsen op Marktplaats. Echter is het verkopen van uw vrachtwagen via internet vaak niet gratis, dus u moet betalen om hem via die weg te verkopen. Het kan zijn dat u betaalt om uw advertentie te plaatsen of dat u een percentage van het verkoopbedrag aan de website moet geven. Dit is natuurlijk zonde. Er zijn ook andere manieren, als u uw vrachtwagen snel wilt verkopen dan kan dat via het internet en dan het beste via Vandaag Verkopen.

Het is gemakkelijk om uw vrachtwagen te verkopen via het internet

Wanneer u kiest voor Vandaag Verkopen, is het verkopen van uw vrachtwagen via het internet zo gedaan. U hoeft alleen maar het formulier op onze website in te vullen, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Dan maken wij een aantrekkelijk, marktconform bod voor uw truck. Wanneer u ons bod accepteert is uw vrachtwagen direct verkocht via het internet, en staat het geld zo op uw rekening. Daarnaast hebt u, omdat Vandaag Verkopen RDW-erkend is, ook direct een vrijwaringsbewijs in handen. Uw trailer verkopen kan ook via Vandaag Verkopen. Dus als u naast uw vrachtwagen ook de trailer wilt verkopen kan dat ook via Vandaag Verkopen!

Over Vandaag Verkopen

Vandaag Verkopen is een auto opkoopbedrijf dat al 25 jaar in het vak zit. Wij kopen allerlei voertuigen op, van auto’s tot vrachtwagens, van trailers tot tractoren. Wij kopen zelfs schade- en sloopauto’s. Daarnaast heeft Vandaag Verkopen een RDW-erkenning, dus wanneer wij een voertuig kopen regelen wij ook direct de RDW-vrijwaring. Dit betekent dat wanneer u uw truck, met of zonder trailer, aan ons verkoopt dat u direct een vrijwaringsbewijs in handen heeft dat aantoont dat de truck niet meer van u is. Vandaag Verkopen doet zaken via het internet dus wij kopen graag uw vrachtwagen via deze weg!

Via het internet uw vrachtwagen verkopen aan Vandaag Verkopen

Wanneer u per direct geld wilt hebben voor uw vrachtwagen, kan dat via Vandaag Verkopen. Door onze tips voor vrachtwagen verkopen te gebruiken, haalt u de beste prijs uit uw vrachtwagen. Omdat wij via het internet werken kunt u snel uw vrachtwagen aan ons verkopen voor een eerlijke prijs. Dit is de snelste en makkelijkste oplossing om snel geld te krijgen voor uw truck. Bedenk u dan ook niet en verkoop vandaag nog uw vrachtwagen via het internet aan Vandaag Verkopen!

rmi truck picture 300x199 Vrachtwagen verkopen via internet

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21