8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Tips vrachtwagen verkopen

  Het is niet gemakkelijk om uw vrachtwagen te verkopen. Zeker niet wanneer u haast heeft met de verkoop. Daarom is het verstandig om deze handige tips voor het verkopen van een vrachtwagen te volgen.

  Uitstraling is heel belangrijk, dus maak de vrachtwagen uitgebreid schoon. Dit houdt in dat u zowel de buitenkant als de binnenkant schoon moet maken. Hou er rekening mee dat het ook een pluspunt is als de vrachtwagen van binnen ook prettig ruikt. Een niet-roker zou niet graag in een truck willen rijden waarin stevig gerookt is. Een goede tip is om nieuwe matjes te kopen, dan gaat de vrachtwagen al meer naar een nieuwe vrachtwagen ruiken.

  Tips om vrachtwagen sneller te verkopen

  Het verkopen van een vrachtwagen kan een langdurige klus zijn, daarom deze tips. Wanneer u uw vrachtwagen aanbiedt in een vakblad kan het heel lang duren voordat deze verkocht is. Daarnaast is het vaak een hele papierwinkel wanneer u dan een koper vindt en moet u wellicht lang onderhandelen over een goede prijs. U kunt de truck ook op een website als Marktplaats zetten, echter is het dan de vraag of de doelgroep hier überhaupt kijkt voor uw vrachtwagen. Ook hier kleven dezelfde nadelen aan; het kan lang duren voor uw vrachtwagen verkocht is en er komen soms lange onderhandelingen en veel papierwerk aan te pas.

  Wanneer u in zee gaat met Vandaag Verkopen dan krijgt u direct geld voor uw vrachtwagen en is deze meestal binnen een dag verkocht. Vandaag Verkopen koopt allerlei voertuigen op, van auto’s, trucks en trekkers tot aanhangers en trailers. Maak daarom nu nog direct gebruik van het aanmeldformulier aan de rechterkant van de site en dan neemt Vandaag Verkopen zo spoedig mogelijk contact met u op en doen wij u een aantrekkelijk bod.

  Wie zijn Vandaag Verkopen

  Vandaag Verkopen is een auto-opkoper die ook graag uw truck opkoopt. U kunt tevens gelijktijdig uw trailer verkopen. Wij zitten al 25 jaar in het vak en zijn RDW-erkend. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel! Wanneer u uw vrachtwagen verkoopt aan Vandaag Verkopen, heeft u direct een RDW-vrijwaringsbewijs in handen en wordt het geld direct overgemaakt op uw rekening. Wij houden van direct handelen, dit betekent in de praktijk dat wanneer u uw vrachtwagen aanbiedt via het formulier aan de rechterkant, dat wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen met een bod. Wanneer u het bod accepteert is de vrachtwagen zo verkocht en staat u met geld en vrijwaring in uw handen. U bent dus direct klaar.

  Maak het u dus gemakkelijk en gebruik de tips om uw vrachtwagen te verkopen

  Gebruik onze tips om een vrachtwagen te verkopen. Dit zal het proces een stuk soepeler laten verlopen. Zeker wanneer u in zee gaat met Vandaag Verkopen, dan is uw vrachtwagen zo verkocht en tegen een marktconforme prijs. Dus de belangrijkste van alle tips die wij geven is “verkoop uw vrachtwagen aan Vandaag Verkopen.” Bedenk u daarom niet en volg onze tips en verkoop vandaag nog uw vrachtwagen aan Vandaag Verkopen!

  vrachtwagen 300x225 Tips vrachtwagen verkopen

  Tips vrachtwagen verkopen

  Hoe werkt het?

  Waarom uw auto verkopen aan Vandaag Verkopen?

  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Direct geld
  • Geen gedoe, vandaag nog geregeld
  • Ter plekke RDW vrijwaring
  • Al 25 jaar ervaring